Tgrt Haber

Restoranındaki uçuk hesabı ucuz diye paylaşan Nusret'e tepki yağdı: "Millet aç, Allah gözünü doyursun"

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
18 Kasım 2022 09:22 - Güncelleme : 18 Kasım 2022 09:48
Restoranındaki uçuk hesabı ucuz diye paylaşan Nusret'e tepki yağdı: "Millet aç, Allah gözünü doyursun"

Nusr-et restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe, yüksek tuttuğu fiyatları sebebiyle sık sık gündeme geliyor. Ünü Türkiye’yi aşan Nusret Gökçe geçtiğimizi gün restoranında yemek yiyen bir müşterinin hayli yüksek olan faturasını sosyal medya hesabından “Kalite asla pahalı değildir” notuyla paylaşınca olanlar oldu. “Sen bizimle dalga mı geçiyorsun?” şeklinde yorum yapan takipçilerden adeta tepki yağdı.

Etlerini hazırlarken yaptığı tuzlama hareketiyle dünya gündemine oturan Nusret Gökçe, New York, Dubai, Londra gibi dünyanın önemli merkezlerinde de restoranlarıyla hizmet veriyor. Nusret geçtiğimiz yıl dünya basınında restorana gelen hesabın fotoğrafları paylaşılarak tepki çekmişti. Bu defa yine bir hesabı sosyal medya​ hesabından paylaşan Nusret’e tepkiler gecikmedi. Sosyal medya kullanıcıları “Millet aç, Allah gözünü doyursun” yorumlarında bulundu.

NUSRET'E TEPKİ YAĞDI

Ünü ülkeyi aşan ve Nusr-Et’i dünya çapındaki 32 lokasyonuyla dev bir marka haline getiren Nusret Gökçe, uçuk rakamların yer aldığı hesabın faturasını "Kalite asla pahalı değildir" notuyla paylaşınca tepki yağdı. Nusret'in paylaşımına "Umarım çalışanlarınıza orantılı bir şekilde iyi ödeme yaparsınız!", "Asla gelmeyeceğim bu görgüsüzlük", “Millet aç, Allah gözünü doyursun”, "İnsanlar açlıktan ölürken çok ayıp", "Gösteriş ve görgüsüzlük birlikte", "Midemi bulandırıyor!", "Bu çoğu insan için elverişsiz" yorumları yağdı. 

Restoranındaki uçuk hesabı ucuz diye paylaşan Nusret'e tepki yağdı:

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...