Tgrt Haber

Reynmen, Dilan Polat'ı tiye aldı, sözleri ortalığı kasıp kavurdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
22 Şubat 2024 15:42 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 15:42

Reynmen adıyla bilinen şarkıcı ve fenomen Yusuf Aktaş, Berfu Yenenler’in sunduğu youtube programında tutuklu olan Dilan Polat hakkında konuştu. Polat'ın nasıl bu kadar etkileşim aldığını anlamadığını belirten şarkıcı, sözleriyle gündem oldu.

Kara para aklama​ ve vergi kaçırma​ nedeniyle tutuklu bulunan Dilan ve Engin Polat​ çifti hakkında dikkat çeken açıklama yapan şarkıcı Reynmen​, "Dilan Polat nasıl ünlü oldu hala anlamadım" diyerek dikkat çekti. 

REYNMEN'DEN DİLAN POLAT​ AÇIKLAMASI 

Berfu Yenenler'in "Sosyal medyadan ünlenen kişi nasıl ünlenmişti?" sorusuna Dilan Polat cevabını veren Reynmen, "Ben nasıl ünlendiğini anlamadım. Dilan’ın  nasıl ünlendiğini biri bana söyleyebilir mi? İnanılmaz da bir etkileşimi var. Kasıp kavurdu sosyal medyayı. Zanlı hali ayrı bir olay zansız hali ayrı bir olaydı sosyal medyayı salladı kavurdu ama nasıl ünlü oldu bilmiyorum.” dedi.

Reynmen, Dilan Polat'ı tiye aldı, sözleri ortalığı kasıp kavurdu - 1. Resim

DİLAN VE ENGİN POLAT'IN SORUŞTURMASI TAMAMLANDI

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla tutuklanmadan önce komşularını darp ettikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çiftinin soruşturması tamamlandı. Dilan Polat'a savcılık,  hakaret", "yaralama", "birden fazla kişiyle tehdit" suçlarından 8 yıl 4 aya, Engin Polat'ın ise bu 3 suçun yanı sıra ayrıca "konut dokunulmazlığını ihlal" suçunu da işlediğini belirten savcılık 11 yıl 4 aya kadar hapsini istedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...