Tgrt Haber

Reynmen’den ödül açıklaması: Vitrinimde yer yoktu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
04 Aralık 2023 14:06 - Güncelleme : 04 Aralık 2023 16:13
Reynmen’den ödül açıklaması: Vitrinimde yer yoktu

Bu yıl alamadığı ödülden dolayı 2020 yılında aldığı ödülü çöpe atan şarkıcı Reynmen, “Vitrinimde yer yoktu. Kitap koyacağım” dedi.

Dün gerçekleşen ödül töreninde ödül alamayan şarkıcı Reynmen​, 2020 yılında aldığı ödülü çöpe attı. Tepkiler sonrası açıklama yapan şarkıcı, “Vitrinimde yer yoktu” sözleriyle kendini savundu.

“VİTRİNİMDE YER YOKTU”

Sosyal medyada eleştiri alan şarkıcı Reynmen, konuyla ilgili açıklama yaparak, "Arkadaşlar bu kadar ödül budalası olmayın. Attım vitrinimde yer yoktu, attım! Rafa kitap koyacağım, kitap önerisi olan var mı?" dedi

Reynmen’den ödül açıklaması: Vitrinimde yer yoktu

REYNMEN ÖDÜLÜNÜ ÇÖPE ATINCA TEPKİ ÇEKTİ

Şarkıcı Reynmen, dün akşam gerçekleştirilen ödül töreninde herhangi bir ödüle layık görülmesinin ardından 2020 yılında aldığı Altın Kelebek Ödülü’nü çöpe attı. O anları sosyal medya​ hesabından kahkaha emojisiyle paylaşan şarkıcıya tepki yağdı. 

Ödülü çöpe attığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Reynmen, tepki çekti. Şarkıcıya, “Maalesef yaptığı terbiyesizlik, hiç saygı yok”, “Şöhreti kaldıramayan bir gencimiz”, “Her yıl kendisine verilmesini beklemiyordu herhalde” gibi yorumlar yağdı.

 

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...