Tgrt Haber

Reytingler bile engel olamadı! Aile dizisinin final tarihi belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
27 Kasım 2023 14:16 - Güncelleme : 27 Kasım 2023 14:16
Reytingler bile engel olamadı! Aile dizisinin final tarihi belli oldu

Başrolünde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı Aile dizisi son olarak 21. bölümle ekranda yer aldı. 30. bölümünde final yapacağı konuşulan dizi hakkında yeni bir bilgi ortaya çıktı.

Başladığı günden itibaren her sahnesi çok konuşulan Aile dizisinin 30. bölümle final yapılacağı belirlenmişti. Dizinin sevenleri final tarihi yaklaştıkça, sosyal medyadan final tarihinin uzatılması için yazılar paylaştı.

AİLE DİZİSİNİN FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Nejat İşler​, Nur Sürer​, Canan Ergüder, Kıvanç Tatlıtuğ​ ve Serenay Sarıkaya gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Aile dizisinin 30. bölümle final yapması bekleniyor. Dizi 30 bölüm ile yayın hayatına başlasa da finale doğru alınan karar da değişiklik olabilir. Reytinglerde büyük bir artış olursa ise birkaç hafta daha uzama ihtimalinin de gündemini koruduğu diziyi son bölüme kadar Hakan Bonomo yazacak.

Reytingler bile engel olamadı! Aile dizisinin final tarihi belli oldu

AİLE DİZİSİNİN BAŞARISI ÜLKE SINIRLARINI AŞTI

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı dizisi ‘Aile’, MipCom’da 80’den fazla ülkeye satıldı. Dizi; Porto Riko, İspanya, Arjantin, Şili, İsrail, Romanya, Slovenya, Makedonya, Karadağ, Honduras, Bulgaristan, Hırvatistan ve Arnavutluk'un yanı sıra Bağımsız Devletler Topluluğu'na (BDT) bağlı ülkeler, Latin Amerika, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) ile ABD (Hispanik) ülkerinde de yayınlanacak. 

Salı günleri yayınlanan Aile dizisi​ bölüm başı 600 bin dolara satılarak büyük bir başarı elde etmişti. Diziden bir başarı daha geldi ve dizinin yakında HBO Max’te yayınlanmaya başlayacağı duyuruldu.

 

 

Kaynak: birsenaltuntaş.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...