Tgrt Haber

Hayranlarını bir yıl bekletmişti! Rihanna bebeğinin adını sonunda açıkladı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 May 2023 09:53 - Güncelleme : 11 May 2023 11:32
Hayranlarını bir yıl bekletmişti! Rihanna bebeğinin adını sonunda açıkladı!

Barbadoslu dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, rap şarkıcısı ASAP Rocky’den geçtiğimiz yıl dünyaya getirdiği bebeğinin adını sır gibi saklıyordu. 35 yaşındaki yıldızın 1 yaşındaki oğlunun kimseye söylemediği ismi ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl 13 mayısta doğum yapan ve bir erkek bebek dünyaya getiren dünyaca ünlü yıldız Rihanna​, 1 yaşına gelen oğlunun adını herkesten sır gibi sakladı. Dünyaca ünlü rap yıldızı rap şarkıcısı ASAP Rocky ile uzun süredir beraber olan Rihanna ikinci bebeğine hamile olmasına rağmen oğlunun adını gizlemesi spekülasyonlara neden oldu. Ancak DailyMail.com küçük çocuğun canlı doğum belgesinin bir kopyasını özel olarak aldı ve adının RZA Athelston Mayers olduğunu ortaya çıkardı.

HİP HOP GRUBUNUN SOLİSTİNİN ADINI VERDİ

DailyMail.com sitesinin haberine göre; Ünlü yıldızın hayranları son zamanlarda küçük çocuğun adının Noah olabileceği konusunda tahminler yürüttü. Ancak gerçek isim çok farklı çıktı. Rihannan’nın bebeğinin adı ünlü hip hop grubu Wu-Tang Clan'ın solisti RZA'dan gelen RZA Athelston Mayer olduğu ortaya çıktı. DailyMail.com, oğlunun tam adının RZA Athelston Mayer olduğunu ortaya koyan canlı doğum belgesinin bir kopyasını özel olarak aldı. Rihanna, doğumundan bu yana birçok kez Wu-Tang Clan'ı temsil eden giysiler giydiği için, aslında geçen yıl 13 Mayıs'ta oğlunun doğumundan sonra adını ima etmişti.

Hayranlarını bir yıl bekletmişti! Rihanna bebeğinin adını sonunda açıkladı!

Ünlü rapçi A$AP Rocky ile uzun süredir beraber olan Rihanna, geçtiğimiz yıl ilk bebeğini kucağına almıştı. Yıldız şarkıcı milyonlarca hayranının merak ettiği bebeğinin ismini açıklamamış, yüzünü de aylar sonra ünlü bir dergiyle anlaşıp göstermişti. Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna 12 şubatta da  ikinci kez hamile olduğunu açıklamıştı.

Hayranlarını bir yıl bekletmişti! Rihanna bebeğinin adını sonunda açıkladı!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...