Tgrt Haber

Rihanna’dan sürpriz! Türkiye'ye geliyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Takvim
13 Aralık 2023 12:07 - Güncelleme : 13 Aralık 2023 12:07
Rihanna’dan sürpriz! Türkiye'ye geliyor

Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna'nın, menajerinin özel davetli olarak Türkiye’ye gelmesi, Rihanna’nın Türkiye’de konser vereceği iddialarını da güçlendirdi.

Hamile olduğu iddia edilen dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın şubat ayında özel bir organizasyon için İstanbul’da sevenleriyle buluşacağı öne sürüldü.

RIHANNATÜRKİYE​'YE GELİYOR

Birçok kez Türkiye’ye gelerek sevenleriyle buluşan Rihanna yeniden Tükiye’ye geliyor. Verdiği konserlerle adından söz ettiren Rihanna’ın dünyaca ünlü menajeri Mani Nordine, geçtiğimiz günlerde özel davetli olarak Türkiye’ye gelmişti. Menajer Mani Nordine, arkadaşlarıyla birlikte lüks bir restrontta yemek yedikten sonra kaldığı otele geçen Nordine, gazetecilerin sorularına cevap vermedi. 

Rihanna’dan sürpriz! Türkiye'ye geliyor

Takvim'in haberine göre, bir süredir İstanbul​'da görüşme halinde olan Nordine, Rihanna'yı İstanbul'a getirecek. Dünyaca ünlü yıldız şarkıcı, şubat ayında özel bir organizasyonda yer alacak.

10 SENE ÖNCE İLK KONSERİNİ VERDİ 

Yaklaşık 10 sene önce Beşiktaş'ın stadında konser veren Rihanna, hınca hınç dolu alanda günlerce konuşulan konsere imza atmıştı. Rihanna'nın uzun bir aradan sonra tekrar İstanbul'da konser vereceği iddia edildi. Bir süre İstanbul'da kalacak Rihanna'nın ünlü menajeri Mani Nordine, yoğun bir şekilde görüşmeler yapacak.

RIHANNA KİMDİR?

20 Şubat 1988'de Barbados'un Saint Michael şehrinde doğan Rihanna'nın babası depo amiri "Ronald Fenty", annesi muhasebeci "Monica Fenty"'dir. Annesi Guyana'lı, babası İrlanda asıllı Barbadoslu'dur. 2003'te albüm yapımcısı Evan Rogers'ın yönetiminde demo kasetler kaydederek müzik endüstrisine girdi. 2005'te ilk albümü Music of the Sun'ı ve sonraki yıl ikinci albümü A Girl like Me'yi piyasaya sürerek ünlendi; bu albümlerden sırasıyla "Pon de Replay" ve "SOS" gibi hit şarkılar çıktı. Sekizinci stüdyo albümü Anti (2016) ve çıkış şarkısı "Work", sırasıyla Billboard 200 ile Hot 100 listelerinde zirveye oturdu.

Kaynak: Takvim

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...