Tgrt Haber

Cem Yılmaz’ı gören muhabirler röportajı bitirince olanlar oldu: Zerrin Özer ateş püskürdü!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
06 Haziran 2023 09:03 - Güncelleme : 06 Haziran 2023 10:24
Cem Yılmaz’ı gören muhabirler röportajı bitirince olanlar oldu: Zerrin Özer ateş püskürdü!

Dün akşam düzenlenen yarıştığı Power Müzik Ödülleri törenine katılan Zerrin Özer, kendisiyle röportaj yapan muhabirlerin Cem Yılmaz'ın geldiğini görünce sohbeti yarıda kestiklerini iddia etti. Özer, "Saygılı olacaksınız, akıllı olacaksınız" diyerek muhabirlere tepki gösterdi.

Dün akşam ünlülerin akın ettiği PowerTürk Müzik Ödülleri yapılan törenle sahiplerini buldu. Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan ödül töreninde Cem Yılmaz​ geldiği iddiasıyla röportajı yarıda kesilen Zerrin Özer, basın mensuplarına sitem etti.

"SAYGILI OLACAKSINIZ, AKILLI OLACAKSINIZ"

Cem Yılmaz ile basın mensuplarının röportaj yaptığı esnada araya giren usta sanatçı Zerrin Özer, komedyene selam verdikten sonra basın mensuplarına veryansın etti. Kendi röportajının yarıda kesildiğini iddia eden Özer, "Ben bir şey söylemek istiyorum, hepinize... Siz geliyorsunuz diye röportaj yapıyordu benimle, bırakıp gittiler. Saygılı olacaksınız, akıllı olacaksınız!" diye bağırdı. Araya giren basın mensupları bir yanlışlık olduğunu kendisiyle röportaj yapıldığını söylese de Özer'in siniri geçmedi. Cem Yılmaz da o anlarda neye uğradığı şaşırdı.

Cem Yılmaz’ı gören muhabirler röportajı bitirince olanlar oldu: Zerrin Özer ateş püskürdü!

TÖRENE ÜNLÜ YAĞMURU

HTKulüp’ten derlenen bilgiye göre; yılın en dikkat çeken projeleri ve isimlerinin yarıştığı Power Müzik Ödülleri, Atatürk Kültür Merkezi’nde VAKKO ve Power Group Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko’nun ev sahipliğinde gerçekleşen unutulmaz bir törenle sahiplerini buldu. İş insanı Cem Hakko'yu eşi Ronit Hakko, oğlu Can Hakko, gelini Deniz Hakko, kızı Pia Hakko Yeşil ve damadı Kerim Yeşil de gecede yalnız bırakmadı. Müzik severlerin oylarıyla belirlenen Türkiye’nin en güçlü isimlerine, toplam 12 kategoride ödülleri takdim edildi. Gecede ayrıca Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün sahibi Sezen Aksu oldu. Törende ödülleri Ronit Hakko, Burhan Şeşen, Cem Yılmaz, Ferhat Göçer, Hasan Can Kaya, Mahmut Orhan gibi müzik, sanat ve iş dünyasının ünlü isimleri takdim etti. Geceye, iş ve sanat dünyasından da pek çok isim katıldı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...