Tgrt Haber

Ruhsar’ın Gözüm Abla’sı Tuluğ Çizgen bakım evinde görüntülendi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
28 Ekim 2024 10:39 - Güncelleme : 28 Ekim 2024 10:50
Ruhsar’ın Gözüm Abla’sı Tuluğ Çizgen bakım evinde görüntülendi!

Ruhsar dizisinde Gözüm Abla, Perihan Abla dizisinde Meraklı Melahat rolüyle sevilen oyuncu Tuluğ Çizgen bakım evinde görüntülendi. Tuluğ Çizgen’in son haline sosyal medyadan yorum yağdı.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Tuluğ Çizgen, 1971 yılında başladığı oyunculuğa sayısız proje sığdırdı. Perihan Abla dizisindeki Meraklı Melahat rolüyle beğeni toplayan Tuluğ Çizgen, daha sonra ise Hande Ataizi ile oynadığı Ruhsar dizisiyle popülerlik kazandı. Oyuncunun son hali ise sosyal medyada gündem oldu. 

TULUĞ ÇİZGEN'İN SON HALİ SOSYAL MEDYAYI SALLDI 

Son olarak ayrılsak da Beraberiz dizisinde Mehveş rolüyle yer alan oyuncu Tuluğ Çizgen son haliyle sosyal medyanın gündeminde. Gözlerden uzak sakin bir hayat tercih eden oyuncu, son olarak bakım evinde görüntülendi. Çizgen'i kaldığı bakım evinde ziyaret eden hayranı "Tuluğ Çizgen hanımefendiyi gayet sağlıklı gördüm. İyi ki var" dedi.

Ruhsar’ın Gözüm Abla’sı Tuluğ Çizgen bakım evinde görüntülendi! - 1. Resim


Uzun süredir Bodrum'da yaşayan Yeşilçam'ın usta oyuncunun son fotoğrafını gören hayranları yorum yağmuruna tuttu. 76 yaşındaki oyuncunun son haline "Hayat ne kadar hızlı geçiyor", "Hala çok güzel" gibi yorumlar yaptı. 

Ruhsar’ın Gözüm Abla’sı Tuluğ Çizgen bakım evinde görüntülendi! - 2. Resim

Sıkça Sorulan Sorular

25 Mayıs 1948 doğumlu Tuluğ Çizgen, Perihan Abla dizisinde oynadığı karakterle tanındı. Sayısız tiyatroda rol alan Tuluğ Çizgen, bir dönem stand-up yaptı. Aynalı Kahve adlı programda da sunuculuk yapan Tuluğ Çizgen, bir süredri herhangi bir projede yer almayıp Bodrum’da yaşamını sürdürmektedir. 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...