Tgrt Haber

Sabancıların gelini Nazlı Sabancı anne oldu! Ünlü elti Hande Erçel hastaneye koştu...

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 Ağustos 2023 15:04 - Güncelleme : 15 Ağustos 2023 15:17
Sabancıların gelini Nazlı Sabancı anne oldu! Ünlü elti Hande Erçel hastaneye koştu...

Türkiye’nin en zengin ailelerinden Sabancılar’ın varisi Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı bugün bebeklerini kucaklarına aldı. Amerikan Hastanesi’nde doğum yapan sosyetik güzel Nazlı Sabancı’nın kızı oldu.

2021'de Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında sade bir nikahla dünya evine giren Hacı Sabancı​ ile Nazlı Sabancı​, 2022'de ise Çırağan Sarayı’nda görkemli bir düğün yapmıştı. Ünlü çiftin ailelerine bugün bir üye daha katıldı.

KIZ BEBEKLERİ OLDU

Gossippasta’nın Instagram hesabında yer alan habere göre; Nazlı Sabancı, doğum​ yaptı. Sosyetik güzel Amerikan Hastanesi’nde bebeğini kucağına aldı. Haberi alır almaz tüm Sabancı ailesinin de hastaneye geldiği öğrenildi.

HANDE ERÇEL HASTANEYE GİTTİ

Nazlı Sabancı’nın müstakbel eltisi, Hakan Sabancı’nın kız arkadaşı Hande Erçel de hastaneye ilk gidenlerden oldu. Ünlü oyuncu, çifti ilk tebrik edenlerden oldu.

Sabancıların gelini Nazlı Sabancı anne oldu! Ünlü elti Hande Erçel hastaneye koştu...

“HEYECANDAN DA ÖTE”

Doğumdan kısa bir süre önce pembe elbisesiyle kamera karşısına geçen Nazlı Sabancı, karnı burnunda pozlarına sosyal medyadan yer vermişti. Paylaşımına ise “Heyecandan da öte” notunu düşmüştü.

Kısa sürede onlarca beğeni alan fotoğrafa ilk yorumu kayınvalide Arzu Sabancı yaptı. Gelininin fotoğrafını beğenen isim, fotoğrafa nazar boncuğu ve kalp emojisi bırakmayı ihmal etmedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yildiz15 Ağustos 2023 17:45

Anneli babalı büyüsün hayırlı evlat olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...