Tgrt Haber

Sadakatsiz dizisi final mi yapıyor? Sevilen diziden hayranlarını üzecek karar

01 Mart 2022 17:30
Sadakatsiz dizisinden sevenlerini üzecek karar

Sadakatsiz dizisi yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi görüyor. Özellikle ilk bölümlerinde sahneleri ve oyuncularıyla uzun süre konuşulmuştu. Büyük hayran kitlesine sahip olan dizi ile ilgili sevenlerini üzecek bir haber geldi. Sevilen dizi Sadakatsiz bitiyor mu, neden bitiyor? Sadakatsiz dizisi final mi yapıyor? soruları gündem oldu. İşte detaylar…

Sadakatsiz dizisinden sevenlerini üzecek karar

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen gibi oyuncuların paylaştığı Sadakatsiz dizisinden hayranlarını üzecek haber geldi. Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden itibaren büyük bir ilgiyle izlenen Sadakatsiz dizisinin sezon finali yapacağı söyleniyor. Final haberinin yanı sıra diziden ayrılık iddiaları da geldi. Peki Sadakatsiz bitecek mi, diziden kim ayrılacak? İşte sevenlerini üzen haberlerin detayları…

SADAKATSİZ DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisi sezon sonu final yapıyor! yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören dizide sezon finali alma kararının nedeni ise senaryo… Sezon başında senarist krizi yaşanmış ve yapımcı Fatih Aksoy eski ekiple yollarını ayırmıştı. Sevilen diziyle ilgili artık hikâyenin tıkandığı ve ilerlemediği düşüncesi var.

Sadakatsiz dizisi final mi yapıyor? Sevilen diziden hayranlarını üzecek karar

CANER CİNDORUK'TAN FLAŞ AÇIKLAMA 

Gelen haberlerin ardından dizinin başrol oyuncusu Caner Cindoruk'tan flaş bir açıklama geldi. Dizide Volkan karakterini canlandıran  Caner Cindoruk, Sadakatsiz dizisinin finali ile ilgili açıklama yaptı. Cindoruk, son 10 bölümlerinin kaldığını söyledi. Cindoruk final haberini şu sözlerle duyurdu "Son düzlüğe girdik, bu sezon bitireceğiz. Son 10 bölümümüz kaldı. Hikayenin hızlı zamanları."

DİZİDEN HANGİ OYUNCU AYRILACAK?

Yaşanan senaryo krizinin neden olduğu sezon finali yapma kararının ardından diziye bir oyuncunun da veda edeceği duyuruldu. Reyting rekortmeni dizi sezon sonunda final yaparken dizinin başrol oyuncusu Burak Sergen ise diziye yakın zamanda veda etmişti.

Sadakatsiz dizisi final mi yapıyor? Sevilen diziden hayranlarını üzecek karar

Dizinin Haluk Güçlü’sü Burak Sergen ise projeye veda etti. Daha önce dizinin oyuncularından Ali İl ile Yeliz Kuvancı da hikâyeleri bittiği için diziye veda etmişti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...