Tgrt Haber

Şafak Sezer, estetiğin dozunu kaçırdı, takipçileri tanımakta güçlük çekti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Sabah.com.tr
17 Ekim 2023 09:40 - Güncelleme : 17 Ekim 2023 09:41
Şafak Sezer, estetiğin dozunu kaçırdı, takipçileri tanımakta güçlük çekti

Kolpaçino 4’ün çekimlerinin bitmesiyle oyuncular, yemekte buluştu. O günden kareler sosyal medyada paylaşılırken, 53 yaşındaki Şafak Sezer’in estetiğin dozunu kaçırdığı gözlerden kaçmadı.

Kolpaçino 4’ün ekibiyle doğum gününü kutlayan Şafak Sezer​, basına görüntü vermekten kaçınırken, sosyal medyada paylaşılan kareler dikkat çekti. Daha önce estetik​ yaptırdığı iddia edilen oyuncunun yüzündeki değişim gözlerden kaçmadı.

ŞAFAK SEZER'İN YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİM DİKKAT ÇEKTİ 

Kolpaçino 4’ün hem başrol oyuncusu hem de senaristi Şafak Sezer, doğum gününü filmin oyuncularıyla kutladı. Gecede, yakın dostları zaman zaman canlı yayın açıp Şafak Sezer ile röportaj yaptı. Ekrana yansıyan görüntüde, Sezer’in suratındaki değişim dikkatlerden kaçmadı. Estetik yaptırdığı iddia edilen ünlü oyuncunun yüzünün gerginliğine yorum yağdı.

Şafak Sezer, estetiğin dozunu kaçırdı, takipçileri tanımakta güçlük çekti

ŞAFAK SEZER'E YORUMLAR PEŞ PEŞE GELDİ 

Sosyal medya kullanıcıları, Şafak Sezer’in suratındaki değişime dikkat çekti. "Şafak Sezer nerede?", "Ne olmuş bu adama”, “Yaptırdığı estetik hiç olmamış” gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: Sabah.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...