Tgrt Haber

Safiye Soyman Seda Sayan’ın estetik ısrarına dayanamadı: EGO sıfır özgüven tavan ne yapsam yayınlarım!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Mart 2023 10:04 - Güncelleme : 24 Mart 2023 16:00
Safiye Soyman Seda Sayan’ın estetik ısrarına dayanamadı: EGO sıfır özgüven tavan ne yapsam yayınlarım!

Ünlü sanatçı Safiye Soyman, yakın arkadaşı Seda Sayan'ın isteği üzerine estetik operasyon yaptırdı. Lolita Lift adı verilen bir operasyonla boynunu gerdiren Safiye Soyman, o anları sosyal medya hesabından "Ben de biliyorsunuz EGO sıfır özgüven tavan ne yapsam yayınlarım" notuyla yayınladı.

Seda Sayan’la dostlukları yılları öncesine dayanan ve çoğu zaman yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen sanatçı Safiye Soyman​, bir estetik operasyonuyla daha gündeme geldi. Ünlü şarkıcının son operasyonunu yakın dostu Seda Sayan’ın ısrarıyla yaptırdığı öğrenildi. Sayan'ın izinden giderek yüzüne birçok işlem yaptıran Soyman, bu defa boyun gerdirme ameliyatı oldu.

"MUHTEŞEM OLDU ÇOK GIDIKLIYDIM BEN"

Daha önce göz kapağı ameliyatı olan Safiye Soyman, şimdi de Seda Sayan'ın isteği doğrultusunda boynuna "Lolita Lift" adı verilen bir işlem yaptırdı. O anları Instagram hesabından yayınlayan Soyman, "Birkaç gün önce boyun gerdirme ameliyatı oldum. Gerçekten çok güzel oldu. Acısız, sızısız lokal anestezi ile muhteşem oldu çok gıdıklıydım ben. İki buçuk saat sürdü bu arada Seda Sayan​ kankam baskın yaptı merak etti o da çok beğendi. O da story'inde yayınladım story'de görebilirsiniz memnuniyetimi belirtmek istedim muhteşem ben de biliyorsunuz EGO sıfır Özgüven tavan ne yapsam yayınlarım" ifadelerini kullandı.

SEDA SAYAN AMELİYATTA YALNIZ BIRAKMADI

Safiye Soyman'ı operasyon esnasında yalnız bırakmayan Seda Sayan, "Güzelliğimize güzellik katıyoruz. Doyamıyoruz güzelleşmeye" şeklinde konuştu. Safiye Soyman'ın yaptırdığı işlemi çok beğenen Seda Sayan ise paylaşıma yorum yaparak "Maşallah çok güzel oldu" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...