Tgrt Haber

Şahan Gökbakar eşinden özür diledi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
26 Ocak 2024 12:38 - Güncelleme : 26 Ocak 2024 12:58

Şahan Gökbakar, Buket Aydın’ın eşi için sarf ettiği sözler sonrası eşinden özür dileyerek, “bunca imkana rağmen şımarmamış, evlenmeden önce de sonra da gayet asil, onurlu, temiz ve dürüst bir insan olan canım karım, varoş muhabbetin içinde adının geçmesine sebep olduğum için üzgünüm.” dedi.

Şahan Gökbakar’ın Buket Aydın​ ile ilgili video​ çekmesinin ardından canlı yayına bağlana Aydın, Gökbakar’ın eşi için "Eşini karşına al sor, 'sana zamanında lüks jeep alan kişiye karşılığında ne verdin Selincim' diye"demesi sonrası Şahan Gökbakar eşinden özür diledi.

ŞAHAN GÖKBAKAR EŞİNDEN ÖZÜR DİLEDİ 

Şahan Gökbakar ise Buket Aydın'ın eşiyle ilgili açıklamalarının ardından paylaşım yaparak eşinden özür diledi. Gökbakar paylaşımında, "Yaptığım bir skeç sonrasında, ilk arabasını kendi parasıyla almış, tanıdığımda ailesiyle yaşayan, kendi emeğiyle ve arkasında para babaları olmadan moda üzerine çalışmış, evlendikten sonra iki çocuğumuzu dadısız kendi başına büyütmek için tüm hayatını onlara adamış, bunca imkana rağmen şımarmamış, evlenmeden önce de sonra da gayet asil, onurlu, temiz ve dürüst bir insan olan canım karım, değerli eşim Selinimin, hiç alakası olmamasına rağmen bu yalan dolan, leş, paçoz, çirkin, seviyesiz, değersiz, ucuz ve varoş muhabbetin içinde adının geçmesine sebep olduğum için üzgünüm. Kusura bakma karıcım Seni Seviyorum." sözlerine yer verdi. 

Şahan Gökbakar eşinden özür diledi

SELİN GÖKBAKAR'DAN CEVAP GECİKMEDİ 

Gökbakar’ın eşi Selin Gökbakar eşinin paylaşımının altına ise; “Bal kocam; şu 12 senedir vicdanın, o pamuk kalbin, bana olan sevgin sarıp sarmaladı beni-bizi. Sen özür dileyecek bir şey yapmadın, sakın kendini kötü hissetme. Ben seni biliriimmm severrimmm, sen beni.. Biz tamamız, gerisi boş. Seni çok seviyorum❤️ İyi ki sen, iyi ki biz” notunu düştü.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...