Tgrt Haber

Şahan Gökbakar kendisine hakaret eden kullanıcıyı tek bir şartla affetti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
14 Ocak 2024 12:06 - Güncelleme : 14 Ocak 2024 13:25
Şahan Gökbakar kendisine hakaret eden kullanıcıyı tek bir şartla affetti

Kendisine hakaret eden sosyal medya kullanıcısından şikayetçi olan Şahan Gökbakar, tek bir şartla uzlaşmaya gittiğini açıkladı.

Sosyal medya açıklamalarıyla gündemde yer alan Şahan Gökbakar, kendisine hakaret​ eden kullanıcıyı affetmedi. Yargıya taşınan davanın sonucu sosyal medyadan paylaşan Gökbakar, “En azından eğitime katkın oldu. Kötülüğü iyiliğe çeviriyorum." notunu düştü.

TEK BİR ŞARTLA UZLAŞMAYA GİTTİ

Şahan Gökbakar'dan yeniden özür dileyen kullanıcı ''Sn. Şahan Gökbakar'a hakaret içerikli tweet atmam sebebiyle devam eden yargılama sürecinde uzlaşma​ talebim; Darüşşafaka vakfında eğitim gören bir öğrencinin eğitim masraflarına destek olmam kaydıyla kabul edilmiştir. Başta Sn. Şahan Gökbakar'a hakaret ettiğim için bir kez daha kendisinden, ailesinden, yakınlarından ve sevenlerinden özür diler devamla Darüşşafaka cemiyetinde eğitim gören Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün ilkelerine bağlı, laik ve çağdaş tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.'' ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...