Tgrt Haber

Şahan Gökbakar, şiddet gören öğrenciye sessiz kalmadı: Eğitimini karşılamak isterim

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
01 Ocak 2023 10:14 - Güncelleme : 01 Ocak 2023 14:20
Şahan Gökbakar, şiddet gören öğrenciye sessiz kalmadı: Eğitimini karşılamak isterim

Zonguldak'ta sınıf arkadaşlarının şiddetine maruz kalan engelli bir öğrenciye Şahan Gökbakar’dan destek geldi. Öğrencinin ailesine sosyal medyadan seslenen ünlü komedyen, "Üzülmesin, hepimiz onun yanındayız" ifadelerine yer verdi.

Zonguldak​'taki bir okulda, sınıf arkadaşlarının şiddetine maruz kalan öğrencinin görüntüleri sosyal medyaya düşünce infiale neden oldu. Görüntülere ünlü komedyen Şahan Gökbakar’dan da tepki gecikmedi. Gökbakar, ailenin kendisine ulaşması halinde, çocuklarının eğitim masraflarını karşılayacağını belirtti.

"ÜZÜLMESİN, HEPİMİZ ONUN YANINDAYIZ"

Sınıf arkadaşları tarafından şiddet​ gören çocuğun görüntülerine tepkiler çığ gibi büyürken ünlü komedyenden de destek mesajı geldi. Şahan Gökbakar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Sınıfta birkaç arkadaşı tarafından zorbalığa maruz kalan ve dövülen engelli kardeşimizin ailesi bize ulaşırsa, özel eğitim alabileceği bir okulda eğitimini karşılamak isterim. Üzülmesin, hepimiz onun yanındayız."

NE OLMUŞTU?

Zonguldak'ta bir lisede engelli öğrenciye arkadaşları tarafından şiddet uygulanması olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 öğrenci, savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı. İnfial yaratan görüntüleri cep telefonuyla kaydeden liseli genç, sokak ortasında saldırıya uğramıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...