Tgrt Haber

Şahinde Karakılıç kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı Şahinde Karakılıç - Burhan olayı nedir?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
16 Kasım 2022 09:15 - Güncelleme : 16 Kasım 2022 12:00
Şahinde Karakılıç kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı Şahinde Karakılıç - Burhan olayı nedir?

Kızlarını aramak için Müge Anlı programına katılan aile, kızlarının evlenmek istediği için kaçtığını öğrendi. Stüdyoya gelen Şahinde Karakılıç ve Burhan çifti ailelerinin tüm ısrarlarına aldırış etmeden okumak yerine evlenmek istediğini belirtti. Peki, Şahinde Karakılıç kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı Şahinde Karakılıç - Burhan olayı son dakika gelişmeleri!

Müge Anlı​'nın Tatlı Sert programında bugün Şahinde Karakılıç dosyası gündeme geldi. Bir haftadır kayıp olan Şahinde, babası ve halası tarafından aranıyordu. Şahinde Kılıç ve arkadaşı Burhan Açar stüdyoya gelerek evlenmek istediklerini açıkladı. Peki, Şahinde Karakılıç - Burhan olayı son durum nedir? 

ŞAHİNDE KARAKILIÇ KİMDİR?

Şahinde Karakılıç 18 yaşında üniversite öğrencisidir. Burhan ise 19 yaşında hamburgercide çalışan bir gençtir. Şahinde Karakılıç çınarcık ilçesinde yaşarken Burhan İstanbul'da ailesiyle yaşamakta. Şahinde "Çok dersim var bitiremem, evleneceğim, gönlüm eğitimden değil evlilikten yana" diyerek ekran başındaki izleyicileri ve stüdyodaki herkesi şoke etti.

Şahinde Karakılıç kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı Şahinde Karakılıç - Burhan olayı nedir?

MÜGE ANLI ŞAHİNDE KARAKILIÇ - BURHAN AÇAR OLAYI SON DAKİKA

18 yaşında Şahinde kendisinden 1 yaş büyük 19 yaşında Burhan ile evlenmek istediğini söyledi. İstanbul Esenyurt'ta sokakta bulunan Şahinde; okulu sevmediğini, aşık olduğu genç ile evlenmek istediğini söylüyor. Şahinde'nin ailesi kızının okulunu bitirmesini istese de Şahinde evlenmekte ısrar ediyor. Bugün yayınlanan Müge Anlı programında ise Burhan'ın babası yayına bağlanarak oğlu askere gitmeden nişan yapacaklarını daha sonra ise düğün için oğlunun askerden gelmesini beleyeceklerini açıkladı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...