Tgrt Haber

Sakatlanarak ayrılmıştı! Survivor All Star’a iddialı bir yarışmacı daha katıldı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
27 Ekim 2023 10:02 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 10:02
Sakatlanarak ayrılmıştı! Survivor All Star’a iddialı bir yarışmacı daha katıldı!

Survivor All Star’ın kadrosu yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bu sezon SMS oylaması olmadan ekrana gelecek yarışmanın yeni ismi belli oldu. Sakatlanarak yarışmaya veda eden Furkan Kızılay, yen sezonda Survivor All Star kadrosunda yer alacak.

TV8 ekranında yayınlanacak Survivor​ All Star’ın yeni yarışmacısını Acun Ilıcalı​, sosyal medya hesabından duyurdu. Ilıcalı, sakatlanarak elenen Furkan Kızılay’ın yeni sezonda ekranda olacağını duyurdu.

FURKAN KIZILAY, SURVIVOR 2024 KADROSUNDA

Çocuklar Duymasın​ dizisinde oynadığı Havuç karakteriyle sevilen Furkan Kızılay, Survivor All Star​ 2024’ün kadrosunda yer alacak. Acun Ilıcalı yaptığı paylaşımda, "Sevgili Furkan Survivor All Star'a sakatlıkla yarım kalan hikayesini tamamlamak için geliyor.. Hızıyla hepimizi şaşırtan Furkan, SMS'siz yarışmanın sürprizi olabilir.. Gönülden başarılar" dedi.

Sakatlanarak ayrılmıştı! Survivor All Star’a iddialı bir yarışmacı daha katıldı!

FURKAN KIZILAY, SAKATLIĞI NEDENİYLE YARIŞMAYA VEDA ETMİŞTİ

Furkan Kızılay ilk olarak 2017 yılında Survivor yarışmasına katıldı. Daha sonra ise 2022'deki All Star'a katılıp, sakatlık nedeniyle yarışmaya veda etmişti. Furkan Kızılay 2024 sezonunda da yarışmada yer alacak.

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...