Tgrt Haber

Sakatlandı ama düğünü kaçırmadı! Sinem Kobal ile eşinin romantizmi sevenlerini mest etti…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
14 Ağustos 2023 10:08 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 11:21
Sakatlandı ama düğünü kaçırmadı! Sinem Kobal ile eşinin romantizmi sevenlerini mest etti…

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, önceki gece eşi Kenan İmirzalıoğlu ile kuzeninin düğününe katıldı. Ayağı sarılı halde düğüne gelen Kobal, sevenlerini endişelendirirken ünlü oyuncu "Kuzenimin düğünün kaçıramazdım" dedi.

Sinem Kobal’ın kuzeni Didem Keleş ve İsmail Akyazıcı çiftinin düğününde görüntülenen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu​ ve Sinem Kobal​ muhabirlerin sorularını cevapladı. Ayağı sarılı şekilde düğüne gelen Sinem Kobal’a eşi İmirzalıoğlu destek oldu. Kobal’ın ayağını kendi ayağının üzerine alan İmirzalıoğlu, centilmenliğiyle sosyal medyada bir kez daha sevenlerinin gönlünü kazandı.

"MERDİVENLERDEN İNERKEN AYAĞIM KAYDI"

Didem Keleş ve İsmail Akyazıcı çifti önceki gün Pamera Garden'da dünyaevine girdi. Çifti bu mutlu gününde Kenan İmirzalıoğlu- Sinem Kobal çifti, Hilal Altınbilek gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı. Evin merdivenlerinden düşüp ayağını burktuğunu söyleyen Kobal, "Kuzenimin düğünün kaçıramazdım" diye konuştu. Eşi Kenan İmirzalıoğlu’nun yardımıyla araçtan inen güzel oyuncunun yürümekte zorlanması dikkat çekti.

Sakatlandı ama düğünü kaçırmadı! Sinem Kobal ile eşinin romantizmi sevenlerini mest etti…

Muhabirlerin röportaj isteğini kırmayan oyuncu "Merdivenden inerken ayağım kaydı. Tatsız bir burkulma oldu. Kırık ya da çatlak yok. Sanırım bir haftaya geçer. Şimdilik üstüne basamıyorum" diyerek duruma açıklık getirdi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...