Tgrt Haber

Sakla Beni ve Yalı Çapkını dizisi birleşiyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
20 Aralık 2023 14:14 - Güncelleme : 20 Aralık 2023 14:35

Aynı yapım şirketine bağlı Sakla Beni ve Yalı Çapkını dizisi birleşiyor. Ceyda Düvenci, sunuculuğunu yaptığı programda bir bölümlük iki dizinin birleşeceğini söyledi.

Bambaşka Sohbetler programının sunucusu Ceyda Düvenci​, Yalı Çapkını​ dizisinde Sultan karakteriyle yer alan İrem Altuğ'u konuk aldı. Sakla Beni dizisinde rol alan Ceyda Düvenci, daha önce dizisinde Yalı Çapkını dizisine atıfta bulunduğunu belirterek, iki dizinin bir bölümlük birleşeceğini söyledi. 

İKİ DİZİ BİRLEŞİYOR 

Ceyda Düvenci'nin oynadığı Filiz karakterinin kızına "Sen farkında mısın insanlar Seyran ve Ferit'in düğünü için hala nasıl konuşuyor? Kız ikinci kez evlendi Ferit'le. Bak nasıl düğün yaptı kendine, hala konuşuluyor. Evler, arsalar, yalılar! O eğitimsiz sonradan görme babası Korhanlardan neler aldı!" demişti. Ceyda Düvenci programında yeni bilgiler vererek, “Ben de Sakla Beni dizisindeyim Bizde Yalı Çapkını dizisiyle birleşiyoruz. Karakterler bir araya gelecek gibi duruyor. Repliklerimde Yalı Çapkını’na göndermeler vardı.” dedi.

Sakla Beni ve Yalı Çapkını dizisi birleşiyor

LALE DEVRİ VE YER GÖK AŞK DİZİLERİ BİRLEŞTİ

Daha önce aynı dönem yayınlanan Yer Gök Aşk ve Lale Devri dizileri birleşmişti. Yer Gök Aşk dizisinin oyuncuları aynı karakterle Lale Devri dizisine konuk olmuştu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...