Tgrt Haber

Salih Bademci'den 'Kuzu Kuzu' performansı! Tarkan'a rakip çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
16 Ağustos 2024 10:00 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 10:00

Oyuncu Salih Bademci dün 40'ncı yaş gününü kutladı. Yakın arkadaşlarının akın ettiği kutlamada sahneden inmeyen Salih Bademci, Tarkan'ın Kuzu Kuzu şarkısını seslendirdi. Büyük beğeni toplayan Salih Bademci'ye sosyal medyada beğeni yağdı.

Son olarak Dilek Taşı dizisinde rol alan Salih Bademci​, yeni yaşını düzenlediği organizasyon ile kutladı. 40 yaşına giren Salih Bademci, oyunculuğu kadar sesinin de iyi olduğunu kanıtladı. Sahnede Tarkan​'ın Kuzu Kuzu şarkısını söyleyen Salih Bademci, performansıyla tam not aldı. 

SALİH BADEMCİ'DEN TARKAN PERFORMANSI 

Doğum gününde sahneye çıkan Salih Bademci, Tarkan Kuzu Kuzu şarkısının seslendirdi. Dansları ve sesiyle beğeni toplayan Salih Bademci sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. 

Salih Bademci'den 'Kuzu Kuzu' performansı! Tarkan'a rakip çıktı - 1. Resim

ÜNLÜ İSİMLER SALİH BADEMCİ'NİN DOĞUM GÜNÜ​ KUTLAMASINA AKIN ETTİ 

Salih Bademci geceye eşi İmer Özgün ile katılırken oyuncunun yakın arkadaşları da doğum günü kutlamasına akın etti. Geceye Öyle Bir Geçer Zaman Ki partner olan Yıldız Çağrı Atiksoy, Kiralık Aşk dizisi oyuncu Onur Büyüktopçu ile Elçin Sangu ve Demet Akbağ katıldı. 

Salih Bademci'den 'Kuzu Kuzu' performansı! Tarkan'a rakip çıktı - 2. Resim

Salih Bademci'den 'Kuzu Kuzu' performansı! Tarkan'a rakip çıktı - 3. Resim

Salih Bademci'den 'Kuzu Kuzu' performansı! Tarkan'a rakip çıktı - 4. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...