Tgrt Haber

Samar Dadgar, eşi Özcan Deniz’i dinlemeye gidemedi! Çıkan iddialar doğrulanmış oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Snob Magazin
02 Ekim 2023 16:21 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 16:21
Samar Dadgar, eşi Özcan Deniz’i dinlemeye gidemedi! Çıkan iddialar doğrulanmış oldu

20 Ocak tarihinde sürpriz şekilde Samar Dadgar ile evlenen Özcan Deniz’in 2. Kez baba olduğu iddia edilmişti. Kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar’ın sosyal medya paylaşımı hamile olduğu iddialarını gündeme getirmişti. Dün akşamki Özcan Deniz konserinde gerçek ortaya çıktı.

Geçtiğimiz aylarda 29 yaşındaki modacı Samar Dadgar​ ile evlenen Özcan Deniz, önceki akşam Kıbrıs’ta bir otelde sahne aldı.  Eşinin hamile olduğu iddiaları gündeme gelirken, iddialar yalanlanmıştı. Gerçek ise konserle birlikte ortaya çıktı.

ÖZCAN DENİZ’İN EŞİNE DOKTORDAN İZİN ÇIKMADI

Kıbrıs’ta konser​ veren eşini dinlemeye gitmek isteyen Dadgar’a doktorundan izin çıkmadı. Deniz ile fotoğraflarını paylaşan modacı, gönderisine çocuklu aile ve oyuncak emojileri eklemişti. Hamilelik​ iddiaları hakkında açıklama yapmayan çiftin, bebek beklediği böylece ortaya çıktı.

Özcan Deniz

3 BİN KİŞİYE KONSER VERDİ

Özcan Deniz, önceki akşam Kıbrıs​'ta bir otelde sahne aldı. 3 bin kişiye konser veren Deniz, 2 saat sahnede kaldı. Sahnede kendisini dinlemeye gelenlerle sohbet eden Özcan Deniz, "Ne zaman ki beni dinlemeye gelenler arasında ‘İlk kez sizi dinliyorum’ diyen çıkmaz işte o zaman gönül rahatlığıyla sahneleri bırakıp tekrardan setlere dönebilirim" dedi.

Kaynak: Snob Magazin
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...