Tgrt Haber

'Samsak Döveci' krizi büyüyor, Çağrı'dan bir açıklama daha

16 Nisan 2022 17:34 - Güncelleme : 16 Nisan 2022 17:43
'Samsak Döveci' krizi büyüyor, Çağrı'dan bir açıklama daha

Serkan Çağrı ile Elif Buse Doğan’ın arasını açan ve tartışmalara neden olan ‘Samsak Döveci’ krizi büyüyor. Son günlerde herkesin dilinde olan 'Samsak Döveci' iki dostun arası açarken Çağrı’dan bir açıklama daha geldi.

Kütahya Tavşanlı yöresine ait Samsak Döveci isimli anonim türkü yıllar sonra yeniden ortalığı salladı. Serkan Çağrı'nın klarnet çalıp Elif Buse Doğan'ın yorumladığı eser, kısa sürede dinlenme rekorları kırdı. Bunun üzerine Doğan türküyü yalnız başına okuyup single olarak çıkarmak istedi. Bu durumdan rahatsız olan ünlü klarnetçi ise müziklerini ekibiyle birlikte yeniden hazırladı, ardından eseri başkasına okutup dijital platformlara koydu.

YOLU AÇIK OLSUN

Bunun üzerine Çağrı, "Buse grup olarak yaptığımız parçayı, kendine mal etmeye çalıştı. Hakkaniyetli bir davranış olmadı, bana ayıp etti" demişti.

Sanatçı yeni bir açıklamada daha bulunarak şöyle dedi: "Program sonrası şarkıyı hep beraber kliplendirelim, diye karar aldık. Elif Hanım farklı bir tercihte bulundu. Uzun zamandır birlikte çalıştığım bir insandır. Geldiğinde 21 yaşındaydı. Eşimle büyük emekler verdik. Onu sahiplendik. Bizi şu anda yaralayan şey vicdan. Yolu açık olsun" dedi.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...