Tgrt Haber

'Samsak Döveci' polemiği büyüyor! Elif Buse Doğan'dan şoke eden iddia: Serkan Çağrı beni tehdit etti

21 Nisan 2022 15:12 - Güncelleme : 21 Nisan 2022 15:29
'Samsak Döveci' polemiği büyüyor! Elif Buse Doğan'dan şoke eden iddia: Serkan Çağrı beni tehdit etti

Sosyal medyada son dönemlerin en popüler şarkısı olan ve "Langıdı lan lan langıdı lan lan" sözleriyle dillere dolanan 'Samsak Döveci' şarkısında polemik gittikçe büyüyor. Şarkıyı seslendiren Elif Buse Doğan, Serkan Çağrı tarafından tehdit edildiğini söyledi.

Son dönemlerde sosyal medyayı sallayan ve "Langıdı lan lan langıdı lan lan" sözleri herkesin diline dolanan Samsak Döveci isimli şarkı, Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı'nın arasını açtı. Elif Buse Doğan popüler olan şarkıyı tek başına çıkarmak istemesine Serkan Çağrı'dan tepki gelmişti.

"HİÇ BEKLEMEZDİM, YAKIŞTIRAMADIM"

Çağrı konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Buse, grup olarak yaptığımız parçayı, kendine mal etmeye çalıştı. Hakkaniyetli bir davranış olmadı, bana ayıp etti. Kardeşim gibi gördüğüm birinden böyle bir davranışı hiç beklemezdim. Yakıştıramadım" ifadelerini kullanıştı.

"HEPİNİZİ LANGIDI YAPARIM"

Elif Buse Doğan ise hakkındaki iddialara tek tek cevap verdi. Suçlamaları reddeden Doğan, Çağrı tarafından tehdit edildiğini şu ifadelerle açıkladı:

"Şarkının bu versiyonu kendisi yaptıktan sonra çıktı. Ben gerçekten fırsatçı bir insan olsam bana telefonda 'bu eseri yapamazsın etik değil. Sana bu akılları kim veriyor? Hepinizi langıdı yaparım' gibi tehditler savurduktan sonra şarkıyı birlikte yapalım demem. Kendisi 1 Nisan şakası gibi single çıkardı. Burada vefasızlık yapan da fırsatçılık yapan da kendisidir, ben değilim. Bu anonim bir türküdür ve herkes okuyabilir. Benim şu ana kadar bildiğim 15 kişi single yaptı. Benim sesim de kullanıldı."

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...