Tgrt Haber

Sanat camiası karışacak! Hande Yener Türk pop müziğinin dört yapraklı yoncasını açıkladı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
21 Aralık 2023 16:03 - Güncelleme : 21 Aralık 2023 16:04
Sanat camiası karışacak! Hande Yener Türk pop müziğinin dört yapraklı yoncasını açıkladı!

Katıldığı Youtube kanalında özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalara imza atan Hande Yener, “Pop müziğin dört yapraklı yoncası kim?” sorusuna verdiği cevapla yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Katıldığı programda ilk albümünden ve şöhret olmadan önceki hayatında yaşadığı zorluklardan bahseden Hande Yener​, "Pop müziğin dört yapraklı yoncası kim?” sorusuna kendisinin dışında bir dönem küs olduğu Demet Akalının da adını verdi. 

HANDE YENER, DÖRT YAPRAKLI YONCASINI AÇIKLADI 

Ünlü şarkıcı Hande Yener YouTube'da Selim Akar'ın programına konuk oldu. Akar'ın sorularına cevap veren Hande Yener, Youtube platformunda Selim Akar’ın “Sorarsa” isimli programına konuk olan Hande Yener, Akar'ın “Pop müziğin dört yapraklı yoncası kim?” sorusuna kendi isminin dışında Demet Akalın​, Gülşen​ ve Hadise​'nin ismini verdi.

Sanat camiası karışacak! Hande Yener Türk pop müziğinin dört yapraklı yoncasını açıkladı!

YENER, ŞÖHRET OLMADAN ÖNCEKİ HAYATINI ANLATTI 

Sevilen sanatçı Hande Yener bir YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu. Şöhret olmadan önceki yaşamından bahseden Yener, durakta her otobüs beklediğinde ıslanan ayakları yüzünden defalarca kez ağladığını anlattı. Piyasaya ilk girdiği zamanlarda zorluk yaşadığını söyleyen Yener, Sezen Aksu sayesinde ilk albümünü yapabildiğini söyledi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...