Tgrt Haber

Sanat dünyası da dolandırılmış! Sinan Akçıl: Bizden de para almaya çalıştılar

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
02 Aralık 2023 15:48 - Güncelleme : 02 Aralık 2023 16:14
Sanat dünyası da dolandırılmış! Sinan Akçıl: Bizden de para almaya çalıştılar

Klip çekimi sonrası muhabirlerin sorularını cevaplayan şarkıcı Sinan Akçıl, futbol dünyasında yaşanan dolandırıcılık olayı hakkında bir itirafta bulunarak, "Bilinmeyen bir şey söylemek istiyorum. Birkaç yıl önce şarkıcılar arasında da buna benzer bir durum yaşandı.” dedi.

Son dönemde gündemden düşmeyen dolandırıcılık​ olayı ile ilgili "Futbolcular ile ortak olup fon açacağım" diyerek espri yapan Akçıl itirafta bulunarak, sanat dünyasında da buna benzer bir olayın yaşandığını ancak üstünün kapatıldığını açıkladı. 

"BİRİSİ BİZDEN DE PARA ALMAYA ÇALIŞTI"

Sinan Akçıl​ son dönemin en çok konuşulan konular arasında yer alan futbolcuların dolandırılması konusu hakkında, “"Birkaç yıl önce şarkıcılar arasında da oldu böyle bir durum. Seçil Erzan​ kadar dolandırıcı birisi bizden de para almaya çalıştı. Hatta benim o zamanki eşimden de almaya çalıştı. Sanat dünyası bu olayı çok duyurmadı, kapandı gitti.

Şöyle örnekleyeyim konuyu, birisi size '6 kamera ver bana, size 18 kamera vereyim' dese, kabul edersiniz. Yapıyorsan böyle şeyleri vergi ödeyerek yapacaksın. Resmi olmalı yani." dedi.

Sanat dünyası da dolandırılmış! Sinan Akçıl: Bizden de para almaya çalıştılar

FUTBOL DÜNYASINDAKİ DOLANDIRICILIK OLAYI NEDİR?

Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi isimlerin de aralarında bulunduğu toplam 18 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi istenen bankacı Seçil Erzan gündemden düşmüyor. 18 kişinin milyonlarca doların birçok ünlü isim tarafından bir banka çalışanına yüksek faiz getirisi amacıyla teslim edildiği ortaya çıktı.

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...