Tgrt Haber

Sandalye fırlatan Acun ılıcalı'nın neden sinirlendiği ortaya çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2024 17:06 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 17:06

Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın sinirlenip sandalye fırlatması dikkat çekti. O anları Survivor Ekstra programında değerlendiren Murat Özarı, Ilıcalı’nın neden bu kadar sinirlendiğini anlattı.

Survivor​ yarışmasının yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı’nın “Siz ne istiyorsunuz?” diyerek bağırdığı anlar damga vurdu. Survivor Ekstra programında Ilıcalı’nın sinirli hali ile ilgili konuşan Murat Özarı, “Survivor'ın kurucusu artık adamı son raddeye getirdiler.” dedi.

"HİÇ LAF DİNLEMİYORLAR"

Survivor yarışmasının yeni bölüm fragmanında sinirlerine hakim olamayarak, sandalye fırlatan Acun Ilıcalı​'nın neden sinirlendiği ortaya çıktı. Survivor Ekstra sunucusu Özarı; 'Ben söyleyeyim mi yarışmacıların ne istediğini diskalifiye olmak istiyorlar. Soruyor çünkü. Adamı delirttiler. Neden dersen bu kadar istismar olmaz. Bir adam var patron ve Survivor'ın kurucusu artık adamı son raddeye getirdiler. Bu yarışmacılardan bir tanesini diskalifiye etmezseniz. Bu iş böyle gidecek çünkü bunlar hiç laf dinlemiyorlar. Hiç söz dinlemiyorlar. Bunlar aldı başını gidiyor.' dedi.

Sandalye fırlatan Acun ılıcalı'nın neden sinirlendiği ortaya çıktı - 1. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...