Tgrt Haber

Sandık kokusu dizisinin kadrosu genişledi, Medcezir ekibi tekrar toplandı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
28 Aralık 2023 09:17 - Güncelleme : 28 Aralık 2023 09:20
Sandık kokusu dizisinin kadrosu genişledi, Medcezir ekibi tekrar toplandı

Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ gibi oyuncuların yer aldığı Sandık Kokusu dizisine Meriç Aral dahil oldu. Kadroyu gören takipçiler, Medcezir ekibine atıfta bulunmadan edemedi.

Her Çarşamba izleyicisiyle buluşan Sandık Kokusu’nun kadrosuna 6. bölümden itibaren Irmak karakteriyle Meriç Aral katılacak. Filiz’in (Demet Akbağ) kızlarından Irmak’ı oynayacak ve dizinin giderek açılan hikâyesindeki tansiyon iyice yükselecek.

MEDCEZİR EKİBİ TOPLANDI

Sandık Kokusu’nun bir diğer başrolü olan Metin Akdülger​ dizide Atilla karakteriyle kamera karşısına geçti. Meriç Aral'ın diziye dahil olmasıyla beraber Medcezir hayranları paylaşım yapmaya başladı. 2013 senesinde ilk bölümü yayınlanan dizi, büyük bir hayran kitlesine sahip. Medcezir’in iki oyuncusunun Sandık Kokusu​ dizisinde buluşması fanları harekete geçirdi.

Sandık kokusu dizisinin kadrosu genişledi, Medcezir ekibi tekrar toplandı

MERİÇ ARAL KİMDİR?

17 Kasım 1988 İstanbul doğumlu Meriç Aral, hukuk fakültesi mezunudur. Staj sonrasında oyunculuğa başladı. Film asistanı olarak kısa bir süre görev aldı. Sultan adlı dizide ilk deneyimini gerçekleştirdi ve oyunculuk eğitimi almaya başladı. Medcezir'deki 'Hale' rolüyle tanındı. Ardından Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı Unutursam Fısılda adlı filmde oynadı.

Kaynak: Birsen Altuntaş

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...