Tgrt Haber

Sandık Kokusu'nun yeni başrol oyuncusu Engin Öztürk oldu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
22 Temmuz 2024 11:06 - Güncelleme : 22 Temmuz 2024 11:06
Sandık Kokusu'nun yeni başrol oyuncusu Engin Öztürk oldu!

Başrolünde Özge Özpirinçci ve Necip Memili'nin yer aldığı Sandık Kokusu dizisinin bir diğer başrol oyuncusu Metin Akdülger'in diziden ayrılmasının ardından yeni oyuncu arayışları başlamıştı. Daha önce Özge Özpirinçci ile filmde rol alan Engin Öztürk, Sandık Kokusu dizisinin kadrosuna katıldı.

Geçtiğimiz sezon Metin Akdülger'in sette kavga ettiği için diziden ayrıldığı öne sürülmüştü. Başrolün diziden ayrılmasının ardından yeni gelecek isim de merak konusu olmuştu. Sandık Kokusu'nun yeni başrol oyuncusu Engin Öztürk oldu. 

ENGİN ÖZTÜRK SANDIK KOKUSU DİZİSİNDE 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Oyuncu Engin Öztürk, Sandık Kokusu dizisiyle ekrana geri dönüyor. Altan Dönmez’in yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Öztürk, Karsu’nun (Özge Özpirinçci) hayatına girecek olan Bora’yı oynayacak. Özge Özpirinçci’yle daha önce “Biz Böyleyiz” filminde rol alan başarılı oyuncu, Demet Akbağ, Uğur Yücel, Necip Memili ve Meriç Aral gibi oyuncularla kamera karşısına geçecek. 

Sandık Kokusu'nun yeni başrol oyuncusu Engin Öztürk oldu! - 1. Resim

Sandık Kokusu'nun yeni başrol oyuncusu Engin Öztürk oldu! - 2. Resim

METİN AKDÜLGER'İN UĞUR YÜCEL İLE KAVGA ETTİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ 

Sandık Kokusu dizisinin başrol oyuncusu Metin Akdülger’in diziden ayrılması büyük ses getirirken, kavga iddiası dikkat çekti. Sezon öncesi Akdülger diziden ayrılırken, rol arkadaşı Uğur Yücel ile kavga ettiği öne sürüldü.

Sandık Kokusu'nun yeni başrol oyuncusu Engin Öztürk oldu! - 3. Resim

 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...