Tgrt Haber

Şarkı yazarı Günay Çoban'dan Burcu Özberk'i kızdıran açıklama: Edepli olmayı bilseniz

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Ağustos 2023 13:37 - Güncelleme : 10 Ağustos 2023 14:36
Şarkı yazarı Günay Çoban'dan Burcu Özberk'i kızdıran açıklama: Edepli olmayı bilseniz

Şarkı yazarı Günay Çoban, sosyal medya hesabından isim vermeden Burcu Özberk'i hedef aldı. Burcu Özberk'ten dizilerinin final olmasına değinen Çoban'a cevap gecikmedi.

Kraliçe dizisinin final yapmasının ardından başrol oyuncusu Burcu Bircik Ruhun Duymaz​ dizisi için kamera karşısına geçti. Söz yazarı Günay Çoban isim vermeden peş peşe başarısız dizilerde rol alan bir oyuncuya göndermede bulundu. Bu sözleri üzerine alınan oyuncu Burcu Özberk, Çoban'a cevap verdi. 

ÖZGÜR ÇOBAN BURCU ÖZBERK'İ HEDEF ALDI 

İsim vermeden sosyal medya hesabından bir oyuncuyu eleştiren söz yazarı Günay Çoban, "Fan linci çekemeyeceğim, o yüzden isim vermeden yazıyorum. Hanımefendinin birkaç ay önceki dizisi tutmadı. Hemen yeni bir diziye geçti, reytingler çakılınca o da kalkıyormuş. Dijitale film çekti o da tutmadı. Hiçbir işi tutmuyor ama her iş ilk buna gidiyormuş. Nasıl oluyor da oluyor? Kendisi ya ağır torpilli ya da günümüzün moda tabiriyle 'yıldız haritası inanılmaz' olduğu için fena ballı" yorumunda bulundu.

Şarkı yazarı Günay Çoban'dan Burcu Özberk'i kızdıran açıklama: Edepli olmayı bilseniz

BURCU ÖZBERK'TEN ÖZGÜR ÇOBAN'A CEVAP GELDİ 

Son olarak Şükrü Özyıldız ile Ruhun Duymaz dizisinde rol alan Burcu Özberk, söz yazarı Günay Çoban'ın paylaşımlarına cevap verdi. Kraliçe dizisinin ardından Ruhun Duymaz dizisinin de istenilen reytinglere ulaşamayan Özberk, "Keşke hayatlarını bilmediğiniz insanlar hakkında böyle kolayca klavye delikanlılığı yapamasanız. Keşke birazcık edepli olmayı bilseniz. Keşke burada sallamadan önce biraz araştırma yapsanız. Benim adıma çok güzel cevaplar verilmiş. Sevindim!" dedi. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...