Tgrt Haber

Şarkıcı Aslı Hünel’in Gelin Evi’nden ayrılma nedeni ortaya çıktı! Yeni isimle görüşmeler başladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
01 Temmuz 2024 16:51 - Güncelleme : 01 Temmuz 2024 16:51
Şarkıcı Aslı Hünel’in Gelin Evi’nden ayrılma nedeni ortaya çıktı! Yeni isimle görüşmeler başladı

Şarkıcı Aslı Hünel, sunuculuğunu üstlendiği Gelin Evi yarışmasından yeni sezonda ayrılma kararı aldı. Aslı Hünel’in yerine Ebru Şancı Öztürk ile görüşmelere başlandığı iddia edildi.

3 sezondur Gelin Evi programının sunuculuğunu üstlenen Aslı Hünel, ailesine vakit ayıramadığı için bu sezon programdan ayrılmak istedi. Yeni sezon için oyuncu ve sunucu Ebru Şancı Öztürk ile görüşmeler başladı. 

ASLI HÜNEL AYRILDI, EBRU ŞANCI İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI 

Magazin Burada'da yer alan habere göre, Aslı Hünel 3 sezondur yer aldığı Gelin Evi programından ayrılma kararı aldı. Hünel'in uzun saatler süren çekimler nedeniyle ayrılma kararı aldığı öğrenildi.  Vaktinin büyük bir kısmını ailesiyle ve dinlenerek geçirmek isteyen Hünel'den herhangi bir açıklama gelmedi. 

Şarkıcı Aslı Hünel’in Gelin Evi’nden ayrılma nedeni ortaya çıktı! Yeni isimle görüşmeler başladı - 1. Resim

YENİ SEZON İÇİN EBRU ŞANCI İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI 

İddialar göre; yeni sezonda sunuculuk yapmak isteyen Ebru Şancı Öztürk ile Gelin Evi programı için görüşmeler başladı. Ebru Şancı son olarak magazin programı sunuculuğu yapmıştı. 

Şarkıcı Aslı Hünel’in Gelin Evi’nden ayrılma nedeni ortaya çıktı! Yeni isimle görüşmeler başladı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...