Tgrt Haber

Şarkıcı Atiye'den bir ilk! Eşiyle ilk kez görüntülendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
29 Temmuz 2023 08:59 - Güncelleme : 29 Temmuz 2023 09:47
Şarkıcı Atiye'den bir ilk! Eşiyle ilk kez görüntülendi

Şarkıcı Atiye 2019 yılında ünlü prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile Almanya'da evlenmişti. Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan şarkıcı ilk kez eşiyle beraber kameralar karşısına geçti.

2019 yılında ilk çocuğunu kucağına alan şarkıcı​ Atiye, 2. çocuğuna kavuşmak için ise gün sayıyor. Özel hayatını kameralardan uzak yaşamayı seven 34 yaşındaki şarkıcı, ilk kez eşiyle kameralar karşısına geçti. 

ŞARKICI ATİYE İLK KEZ EŞİYLE GÖRÜNTÜLENDİ 

2019 yılında ilk çocuğu Ferah Feza’yı kucağına alan ve ikinci çocuğunu kucağına almak için ise gün sayıyor. 5 yıl önce evlenen Atiye, eşiyle daha önce kameralar karşısına geçmemişti. Ödül törenine eşi Erol Sebebci ile birlikte katılan Atiye, “Çok heyecanlıyız, bir kızımız daha oluyor” dedi. Doğacak kızlarının adını da açıklayan çift,: “Adı Neva olacak. İsim araştırırken çok hoşumuza gitti Neva ismi. Türk müziğinde bir makam adı. İkimiz de bayıldık, nadir bir isim.” sözlerine yer verdi. (Sayit DURMAZ)

Şarkıcı Atiye'den bir ilk! Eşiyle ilk kez görüntülendi

ŞARKICI ATİYE KİMDİR? 

22 Kasım 1988 Almanya doğumlu Atiye, 2006'de çıkış şarkısı "Don't Think" ile Türkiye'de ün kazandı. Grammy Ödül Törenine katılan ilk Türk şarkıcıdır. Budur, Ya habibi, Salla, Soygun Var gibi hit olmuş şarkılara imza attı. Almanya'da 2019 yılında evlenen şarkıcı Atiye, ikinci çocuğunu almak için gün sayıyor. 

ATİYE'NİN EŞİ KİM, NE İŞ YAPIYOR?

Atiye 2018 yılında Almanya'da  ünlü prodüktör ve müzik yönetmeni olan Erol Sebebci ile evlendi. Çiftin 2019 yılında Ferah Feza adında bir kızları oldu.

Derleyen: TGRT Haber Dilek Ulusan 

Şarkıcı Atiye'den bir ilk! Eşiyle ilk kez görüntülendi

 

 

 
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...