Tgrt Haber

Şarkıcı Ceylan'dan ilginç dans! Sahnede kendinden geçti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
26 Ağustos 2024 12:03 - Güncelleme : 26 Ağustos 2024 12:06

Erzurum'da konser veren şarkıcı Ceylan, dansıyla sosyal medyayı salladı. Son dönemde filtreli paylaşımlarıyla çok konuşulan Ceylan bu sefer ise ilginç dansıyla sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı filtreli karelerine ünlü isimleri de dahil eden Ceylan, Erzurum​'da verdiği konserde kendinden geçti. Dansıyla sosyal medyayı sallayan Ceylan'a yorum yağdı. 

ŞARKICI​ CEYLAN SAHNEDE KENDİNDEN GEÇTİ 

Erzurum'da konser​ veren şarkıcı Ceylan, şarkıya kendini fazla kaptırınca ortaya ilginç anlar çıktı. Dans​ figürleriyle sosyal medyayı sallayan Ceylan, "Erzurum yağmuru bana işlemez her türlü oynarım" notuyla o anları paylaştı.

Şarkıcı Ceylan'dan ilginç dans! Sahnede kendinden geçti - 1. Resim

Şarkıcı Ceylan'dan ilginç dans! Sahnede kendinden geçti - 2. Resim

CEYLAN FİLTRELİ PAYLAŞIMLARINA ÜNLÜ İSİMLERİ DE DAHİL ETTİ 

Daha önce Nejat İşler'in filtreli karesini paylaşan Ceylan, bu sefer ise Behzat Uygur ve Süheyl Uygur ile karesini paylaştı. İki isme de filtre uygulayan Ceylan'ın karesini ti'ye alan Behzat Uygur, "Havaalanınında Küçük Ceylanı gördük sağolsun oda paylaşım yapmış. twit bu kadar" dedi. 

Şarkıcı Ceylan'dan ilginç dans! Sahnede kendinden geçti - 3. Resim

Şarkıcı Ceylan'dan ilginç dans! Sahnede kendinden geçti - 4. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...