Tgrt Haber

Şarkıcı Katy Perry'nin başı dertte! Soruşturma başlatıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Ağustos 2024 16:54 - Güncelleme : 14 Ağustos 2024 16:54
Şarkıcı Katy Perry'nin başı dertte! Soruşturma başlatıldı

ABD’li şarkıcı Katy Perry "Lifetimes" şarkısı için İspanya'da klip çekti. Koruma altındaki plajda izinsiz klip çeken Katy Perry hakkında soruşturma başlatıldı.

Yeni çıkardığı albümle adından söz ettiren Katy Perry​, albümünde bulunan Lifetimes şarkısı için İspanya​'da klip çekti. Koruma altındaki plajda klip çeken Katy Perry, gerekli izinleri de almayınca başı belaya girdi. 

DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICI KATY PERRY'E SORUŞTURMA 

Lifetimes adlı single'ı için Balear Adaları’ndaki ekolojik olarak hassas kumullarda klip çeken Katy Perry, izin almadığı için başı belaya girdi. Görüntülerde Perry’nin kumullarda eğlendiği görülürken S'Espalmador adasındaki korunan kumullar ortasındaki çekimlerde kumullara zarar verilip verilmediğini araştırılıyor. İspanya hükümeti tarafından yapılan açıklamada, video çekiminden sorumlu olan yapım şirketinin izin almadığını açıkladı. Konu dünya basınında geniş yer tutarken, Katy Perry'den henüz bir açıklama gelmedi. 

Şarkıcı Katy Perry'nin başı dertte! Soruşturma başlatıldı - 1. Resim

Şarkıcı Katy Perry'nin başı dertte! Soruşturma başlatıldı - 2. Resim

Şarkıcı Katy Perry'nin başı dertte! Soruşturma başlatıldı - 3. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...