Tgrt Haber

Şarkıcı Lara geçirdiği estetiklerle Angelina Jolie’ye benzetildi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
01 Mart 2024 17:29 - Güncelleme : 01 Mart 2024 17:30
Şarkıcı Lara geçirdiği estetiklerle Angelina Jolie’ye benzetildi

Katmer Katmer, Adam Gibi Adam gibi şarkıların sahibi şarkıcı Lara, yaptırdığı estetiklerle bambaşka birine dönüştü. Sayısız estetik operasyon geçiren Lara, dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie’ye benzetildi.

Bir döneme damga vuran şarkıcı​ Lara, son dönemlerde değişimiyle gündemde. Estetikleriyle gündemden düşmeyen Lara, son paylaşımıyla dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie​'ye benzetildi. 

ŞARKICI LARA SON GÖRÜNTÜSÜYLE GÜNDEM OLDU

Adam Gibi Adam, Katmer Katmer ve Allah Versin gibi şarkılarla akıllara kazınan ünlü şarkıcı Lara, değişimiyle sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Son paylaşımıyla tanınmayacak hale gelen şarkıcı, dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie'ye benzetildi. 

Şarkıcı Lara geçirdiği estetiklerle Angelina Jolie’ye benzetildi - 1. Resim

ŞARKICI LARA KİMDİR?

Lara  sahne adıyla bilinen Fatma Nur Keskin, 19 Mart 1979 doğumlu. Müzisyen​ bir ailenin çocuğu olan Lara, ilk albümünü, 5 Haziran 2003 tarihinde çıkardı. İlk albümü müzik marketlerdeki yerini aldı. 27 Mayıs 2005 tarihinde Adam Gibi Adam adlı ikinci albümüyle yaklaşık 100 bin sattı.

Şarkıcı Lara geçirdiği estetiklerle Angelina Jolie’ye benzetildi - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...