Tgrt Haber

Şarkıcı Nilüfer'den İpek Açar'a bebek ziyareti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Şubat 2024 12:24 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 12:27
Şarkıcı Nilüfer'den İpek Açar'a bebek ziyareti

Şarkıcı Nilüfer yeni doğum yapan Kayahan’ın eski eşi İpek Açar Kömürcü’yü ziyarete gitti. Sosyal medyada paylaşım yapan Nilüfer, “Minik Ömer hoşgelmiş. Sağlıkla büyüsün” notunu düştü.

Kayahan’ın eski İpek Açar​ Kömürcü, 2019'da ise ünlü besteci ve söz yazarı Alper Kömürcü ile evlendi. Yeni doğum Kömürcü’yü yakın arkadaşı şarkıcı Nilüfer​ ziyaret etti. Yakın arkadaş olan Nülüfer ve İpek Açar'a yorum yağdı. 

NİLÜFER'DEN İPEK AÇAR'A ZİYARET 

Kayahan​'ın yakın arkadaşı olan Nilüfer, sanatçının vefatı sonrası İpek Açar ile dostluğunu devam ettirdi. Bir oğlu olan İpek Açar'a ziyarette bulunan Nülüfer kızı ve İpek Açar ile çekilmiş fotoğrafının altına, "Minik Ömer hoşgelmiş. Sağlıkla büyüsün, çok başarılı,vatana millete hayırlı bir kocaman adam olsun. 🙏🧿 @ipekacarcomtr @alperkomurcu @asyaofficialcom_ @aysenazliyumlu " notunu düştü. 

Şarkıcı Nilüfer, Kayahan'ın eski eşi İpek Açar'ın bebeğini görmeye gitti - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...