Tgrt Haber

Şarkıcı Nilüfer kızını kıramadı: Evlat için çiğ tavuk yenir

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
10 Şubat 2024 17:29 - Güncelleme : 10 Şubat 2024 17:44

Şarkıcı Nülüfer uzun süredir Londra'da okuyan kızı Ayşe'nin dövme ısrarına kayıtsız kalamadı ve eline dövme yaptırdı. Ünlü isim o anların videosunu "İnsan evladı İçin çiğ tavuk yer" notuyla paylaştı.

"Dünya Dönüyor", "Taa Uzak Yollardan", "Haram Geceler" gibi unutulmaz şarkıların sahibi Nilifer son paylaşımıyla tebessüm ettirdi. Kızını kıramayan sanatçı​ eline dövme yaptırdı. 

NİLÜFER KIZINI KIRAMADI 

Kızı Ayşe​'nin ondan dövme yapmasını istediğini söyleyen Nilüfer, eline dövme yaptırdığı anların videosunu paylaştı. Sanatçı o anları, "Uzuuun yıllardır kızım beni dövme yaptırma konusunda ikna etmeye çalışıyor ben de haaaayır diyorum hep. Bu hafta sonu yaptığımız iki günlük bodrum kaçamağında tutturdu yine aynısından ikimiz de yaptıralım diye. İnsan evladı İçin çiğ tavuk yer ilkesinden yola çıkarak boyun eğdim. Ve çok tatlı minicik bir yıldızımız var orta parmağımızda." notuyla paylaştı. 

Şarkıcı Nülüfer kızını kıramadı: Evlat için çiğ tavuk yenir - 1. Resim

Şarkıcı Nülüfer kızını kıramadı: Evlat için çiğ tavuk yenir - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...