Tgrt Haber

Şarkıcı Sıla’nın acı günü: Babasını kaybetti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Kasım 2022 16:01 - Güncelleme : 28 Kasım 2022 16:15
Şarkıcı Sıla’nın acı günü: Babasını kaybetti!

Ünlü sanatçı Sıla Gençoğlu'nun babası yaklaşık 1 ay önce beyin kanaması geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede tedavi gören 73 yaşındaki Şükrü Gençoğlu’ndan bugün üzen haber geldi. Sıla’nın babası Şükrü Gençoğlu hayatını kaybetti.

Güçlü sesiyle ve özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren Sıla Gençoğlu'nun babası Şükrü Gençoğlu, 1 ay önce beyin kanaması​ geçirerek hastaneye kaldırıldı. Bir süredir hastanede tedavi gören Gençoğlu'ndan kötü haber geldi.

İZMİR’DE TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE VEFAT ETTİ

Güçlü sesi ve sevilen şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü sanatçı Sıla Gençoğlu’nun babası bu sabah İzmir​'de tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Gençoğlu'nun cenaze töreniyle ilgili henüz bir şey bilinmezken babasının ölümüyle yıkılan Sıla Gençoğlu da henüz bir açıklama yapmadı. 01 Ocak 1949 tarihinde Acıpayam Kelekçi'de doğan kimya mühendisi Şükrü Gençoğlu, eczacı Ömür Gençoğlu ile evliydi.

KIZINA KONSER ÖNCESİ SÜRPRİZ YAPMIŞTI

Şükrü Gençoğlu, geçen yıl ağustos ayında Muğla Didim'de konser hazırlığı yapan kızına sürpriz yapmıştı. O anları Instagram hesabından paylaşan şarkıcı, "Babam da sürpriz yapıp, soundcheck'i bastığına göre bu akşam fırtına gibi geçecek" ifadelerini kullanmıştı.

Şarkıcı Sıla’nın acı günü: Babasını kaybetti!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...