Tgrt Haber

Şarkıcı Teoman’ın başı saplantılı hayranıyla dertte

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
30 Ocak 2024 16:00 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 16:11
Şarkıcı Teoman’ın başı saplantılı hayranıyla dertte

Şarkıcı Teoman, kendisini sürekli takip eden ve sosyal medyadan taciz eden hayranı A.A.'dan "Can güvenliğim tehlikede" diyerek şikayetçi oldu.

Şarkıcı Teoman​, oturduğu semtteki market ve manava adeta pusu kuran saplantılı hayranından şikayetçi oldu. kendisini sürekli takip​ eden ve sosyal medyadan taciz​ eden hayranı A.A.'dan şikayetçi olurken, savcılık ise saplantılı hayran hakkında soruşturma başlattı.

TEOMAN, SAPLANTILI HAYRANI İÇİN SOLUĞU SAVCILIKTA ALDI 

Sabah'ta yer alan habere göre, sanatçının evinin yakınındaki market ve manavda sürekli vakit geçiren saplantılı hayran, son olarak A.A. soyadını değiştirerek Teoman'ın soyadı olan 'Yakupoğlu'nu kullanmaya başladı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan suç duyurusu dilekçesine göre; A.A. adlı kadın, sosyal medyada Teoman'la ilgili taciz boyutuna varan mesajlar paylaşıyordu.

Şarkıcı Teoman’ın başı saplantılı hayranıyla dertte

 Teoman'ın avukatı şikayet dilekçesinde; A.A.'nın, Teoman'ı görmek için ünlü şarkıcının oturduğu bölgedeki market ve bakkallarda sürekli vakit geçirdiği ve A.A.'nın davranışlarının hayranlıktan çok takıntılı bir ruh hali içerisinde olduğunu belirterek "Şüpheli, ısrarlı ve planlı şekilde müvekkilin huzur ve sükûnunu bozmuştur. Müvekkili ısrarla takip eden A.A'nın bu davranışı taciz boyutuna ulaşmıştır. Müvekkil, dışarıya çıktığında sürekli A.A. ile karşılaşma korkusu içinde yaşamaktadır. Sürekli izlenildiği düşüncesine giren müvekkil, can güvenliğinden ciddi derecede endişe duymaktadır. Bu nedenle kendisinden şikâyetçiyiz" ifadelerine yer verildi.
 
Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...