Tgrt Haber

Şarkıcılığa soyunan Dilan Polat 4 saatte 1 milyon izlenince Reynmen'e kafa tuttu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Temmuz 2023 10:30 - Güncelleme : 30 Temmuz 2023 11:53
Şarkıcılığa soyunan Dilan Polat 4 saatte 1 milyon izlenince Reynmen'e kafa tuttu!

Güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat, dilinden düşürmediği ‘Enercii’ kelimesiyle şarkı çıkardı. Şarkısına çektiği kliple sosyal medyada gündem olan Polat, rapçi Reynmen’den daha fazla izlendiğini belirterek mutluluğunu dile getirdi.

Eşi Engin Polat’ın aldığı pahalı hediyeleri ve lüks yaşantısını sosyal medya​ hesabından anbean yayınlayan Dilan Polat​, şarkıcılığa soyundu. Ünlülerin doğum fotoğrafçılığı ile başladığı kariyerine güzellik merkezi açarak devam eden Polat, sosyal medya paylaşımlarıyla bir fenomen haline geldi. Sık sık kullandığı ‘Enercii’ sözüyle şarkı çıkaran ünlü fenomen, "Ben 4 saatte 1 milyon dinlendim, Reynmen​ 4 günde 1 milyon dinlenmiş" dedi.

REYNMEN YORUMU ŞAŞIRTTI

“Enercii” isimli bir şarkı çıkaran Dilan Polat, sosyal medya hesabından aynı zamanda şarkı çıkaran Reynmen’le ilgili yorum yapmayı da ihmal etmedi. Fenomen ve iş kadını açıklamasında "Ben 4 saatte 1 milyon oldum, Reynmen 4 günde 1 milyon olmuş. Ben şarkıcı​ değilim ama bu yoğun ilgiye çok mutluyum, teşekkür ederim" dedi. Dilan Polat’ın 6 günlük izlenme sayısı ise 7 milyona yaklaştı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ömer 1 Ağustos 2023 13:17

Dilan Polat

Çiğdem 31 Temmuz 2023 22:38

Süpersin enerci Rabbim yolunuzu açık etsin daima

Sonraki Haber Yükleniyor...