Tgrt Haber

Şarkıları dillere pelesenk olan Mabel Matiz’in gerçek mesleğini duyanlar şoke oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
17 May 2023 10:35 - Güncelleme : 17 May 2023 11:58
Şarkıları dillere pelesenk olan Mabel Matiz’in gerçek mesleğini duyanlar şoke oldu!

Son dönemlerde şarkıları en çok dinlenen sanatçılar arasına giren ve söz yazarlığı da yapan Mabel Matiz, İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olduğu ve asıl mesleğinin diş hekimliği olduğunu öğrenen hayranlarını şaşırttı.

Haberler.com’un derlemesine göre; 2022 yılında çıkardığı Antidepresan'la müzik​ piyasasında fırtınalar estiren ve şarkısı birçok ünlü isim tarafından seslendirilen Mabel Matiz, hayatıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Asıl adı Fatih Karaca olan Matiz'in mesleği de herkesi şaşırttı.

Şarkıları dillere pelesenk olan Mabel Matiz’in gerçek mesleğini duyanlar şoke oldu!

DİŞ HEKİMLİĞİ​ YAPMADI

Mabel Matiz​'in İstanbul Üniversitesi​ Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olduğu ancak diş hekimliği yapmak yerine sanat yöneldiğini duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Zaman zaman Instagram hesabından üniversite yıllarına ait fotoğrafları paylaşan Matiz, değişimiyle de adından söz ettiren isimlerin başında geliyor.

Kül Hece, Gök Nerede, çukur, Sarışın Değil, Yaşım Çocuk, Boyalı da Saçların, Hanfendi, Bir Hadise Var, Karakol ve Antiepresan gibi birçok şarkısı dillere pelesenk olan Mabel Matiz'in yoğun bir konser takvimi bulunuyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...