Tgrt Haber

Şebnem Ferah'a görülmemiş teklif! Düşünmeden reddetti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
23 Temmuz 2024 17:37 - Güncelleme : 23 Temmuz 2024 17:45
Şebnem Ferah'a görülmemiş teklif! Düşünmeden reddetti

Türk Rock Müziği'nin sevilen ismi Şebnem Ferah, yaklaşık 4 yıldır konser vermiyor. Sevenlerinin "Lütfen konser yap! Lütfen!" hashtag'lerine de cevap vermeyen sanatçı, kendisine 10 konser için teklif edilen 66 milyon TL'yi ise elinin tersiyle geri çevirdi.

Pandemiden itibaren sahnelere ara veren Hadise, sevenlerinin tüm çabalarına rağmen konser vermeye yanaşmadı. İddialara göre; son olarak 10 konser için 66 milyonluk teklif alan sanatçı, “Daha zamanı değil” diyerek geri çevirdi.

ŞEBNEM FERAH YİNE İKNA OLMADI 

Akşam'ın haberine göre, 10 konser için 2 milyon dolar yani yaklaşık 66 milyon TL teklif alan Şebnem Ferah, düşünmeden olumsuz geri dönüş yaptı. Ferah'ın, sebep olarak ise "Daha zamanı değil" dediği öne sürüldü.

Şebnem Ferah'a görüşmemiş teklif! Düşünmeden reddetti - 1. Resim

SEVENLERİ KAMPANYA BAŞLATMIŞTI 

Çok uzun zamandır ortalıkta görünmeyen Şebnem Ferah'ın konser vermesi için hayranları kampanya başlatmıştı. Sahnelerden uzak olan Şebnem Ferah için hayranları 'ses ver' kampanyası başlatmıştı. Şebnem Ferah, ise sağlığının iyi olduğunu söyleyerek sahneleri özlediğini belirtmişti. 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...