Tgrt Haber

Seçil Erzan hakkında yeni gelişme: Bahar ve Nihal Candan ile aynı koğuşa alındı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
30 Kasım 2023 14:54 - Güncelleme : 30 Kasım 2023 16:25

Arda Turan ve Emre Belözoğlu gibi futbolcuların içinde bulunduğu 18 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi istenen bankacı Seçil Erzan’ın örgüte üye olarak gelirin aklanması suçundan tutuklanan Nihal ve Bahar Candan kardeşlerle aynı koğuşa alındığı ortaya çıktı.

Fatih Terim​, Arda Turan​, Buse Terim ve eşi, Selçuk İnan, Hakan Ateş gibi futbolcuların da dahil olduğu 18 kişiyi yüksek gelir vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Seçil Erzan​'ın Tutuklu Bahar ve Nihal Candan’ın olduğu koşuğa alındığı ileri sürüldü.

SEÇİL ERZAN, NİHAL VE BAHAR CANDAN​ İLE AYNI KOĞUŞTA

Başarılı gazeteci Lube Ayar, X hesabından yaptığı paylaşımda "Güvenilir kaynaklar, Bakırköy Kadın Cezaevi'nden güvenlik gerekçesiyle Silivri'ye nakledilen a'ın Bahar ve Nihal Candan​ kardeşlerle birlikte üç kişilik bir koğuşa yerleştirildiğini bildirdi" ifadelerini kullandı. Ayar'ın iddiasına resmi kaynaklardan henüz bir cevap gelmedi.

Candan kardeşlerin avukatı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Nihal ve Bahar'ın 2 kişilik koğuşta kaldıklarını, buzdolabı ile televizyonlarının da geldiğini söylemişti.

Seçil Erzan hakkında yeni gelişme: Bahar ve Nihal Candan ile aynı koğuşa alındı

SİLİNMİŞ MESAJLAR ORTAYA ÇIKTI

Futbol dünyasından ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu toplam 18 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi istenen bankacı Seçil Erzan davası gündemdeki yerini koruyor. Soruşturma kapsamında yeni detaylar ortaya çıkarken, tutuklu Seçil Erzan'ın geçmişe dönük mesajları ortaya çıktı. 

Sözcü gazetesi yazarı Aytunç Erkin, tutuklandıktan sonra Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne sevk edilen Erzan’ın, Silivri Cezaevi'ne yeni adıyla Marmara Cezaevi'ne nakledildiğini ifade etti. Bu konuda Erzan'ın yakın çevresi “Güvenlik amacıyla” değerlendirmesi yaptı.

 

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...