Tgrt Haber

Seçil Erzan ile Bahar Candan cezaevinde birbirine girdi! Hakaretler havada uçuştu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
04 Haziran 2024 15:31 - Güncelleme : 04 Haziran 2024 15:33
Seçil Erzan ile Bahar Candan cezaevinde birbirine girdi! Hakaretler havada uçuştu

Marmara Kapalı Cezaevi'nde aynı koğuşta bulunan Seçil Erzan ile fenomen Bahar Candan birbirine girdi. Ablası Nihal Candan'ın tahliye olmasının ardından cezaevi yönetiminden uyarı alan Bahar Candan ile Seçil Erzan arasında 'Dolandırıcı' kavgası çıktı.

Fon vurgusu sanığı Seçil Erzan ile "suç gelirlerini aklama" iddiasıyla tutuklu bulunan fenomen Bahar Candan kaldıkları koğuşta birbirine girdi. Bahar Candan'ın kendisine sürekli "Dolandırıcı" demesinden rahatsız olan Seçil Erzan fenomeni cezaevi yetkililerine şikayet etti. 

BAHAR CANDAN VE SEÇİL ERZAN BİRBİRİNE GİRDİ 

MedyaRadar’dan Ercan Öztürk’ün haberine göre, Kendisine sürekli dolandırıcı diyen Bahar Candan’a tepki gösteren Seçil Erzan, "Sen de dolandırıcılık suçlamasıyla buradasın" diye karşılık verince ortalık karıştı. Candan'dan sürekli "Dolandırıcı, dolandırıcı, dolandırıcı" diye bağırmaya başlamasının ardından Seçil Erzan, Bahar Candan'dan şikayetçi oldu. Bahar Candan'ın ablası Nihal Candan'ın tahliye olduktan sonra psikolojisinin iyice bozulduğu ve sık sık uyarılar aldığı da belirtildi. 

Seçil Erzan ile Bahar Candan cezaevinde birbirine girdi! Hakaretler havada uçuştu - 1. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...