Tgrt Haber

Seçil Erzan'ın, oyuncu Ata Demirer'i de aradığı ortaya çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Akşam gazetesi
13 Aralık 2023 15:07 - Güncelleme : 13 Aralık 2023 15:31
Seçil Erzan'ın, oyuncu Ata Demirer'i de aradığı ortaya çıktı

Yüksek karlı fon ile başta Arda Turan ve Emre Belözoğlu olmak üzere birçok futbolcu ve iş insanını dolandırmakla suçlanan Seçil Erzan’ın komedyen Ata Demirer’i de aradığı ortaya çıktı.

Futbol​ ve iş dünyasını dolandırmakla suçlanan bankacı Seçil Erzan’ın 16 Ocak’ta komedyen Ata Demirer‘i de aradığı ve ikilinin 131 saniye konuştuğu ortaya çıktı.

SEÇİL ERZAN’IN ATA DEMİRER​ İLE GÖRÜŞTÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

HTS kayıtlarına göre; Bankacı Erzan 15 Ocak'ta saat 20.18'de Demirer'i aradı; görüşme sadece 1 saniye sürdü. Ertesi gün 16 Ocak'ta saat 12.59'da Demirer'in Erzan'ın aramasına geri dönüş yaptığı ve ikilinin 131 saniye konuştukları tespit edildi. Erzan'ın Demirer'i nedne aradığı merak konusu olmuşken, 13 müştekinin, dosyada "bankacılık zimmeti" suçundan verilen takipsizlik kararına ilişkin itirazı, İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği'nce reddedildi.

Seçil Erzan'ın, oyuncu Ata Demirer'i de aradığı ortaya çıktı

SEÇİL ERZAN’IN TAKİPSİZLİK KARARINA İTİRAZ REDDEDİLDİ

Futbol ve iş dünyasının dolandırıldığı gizli fon vurgunu davasında yeni bir gelişme yaşandı. Yüksek kar getirili "Fatih Terim Fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan​ davasında bazı müştekilerin, 'bankacılık zimmeti' suçuna ilişkin verilen takipsizlik kararına yaptığı itiraz reddedildi.

Kaynak: Akşam gazetesi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...