Tgrt Haber

Seda Sayan harekete geçti! Ablasını da estetik doktoruna götürdü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
21 Kasım 2023 14:34 - Güncelleme : 21 Kasım 2023 14:34

Yaptırdığı estetiklerle dikkat çeken Seda Sayan, ablası Nursel Sayan’ı da kendi doktoruna götürdü. Bir dizi estetik operasyon yaptıran Nursel Sayan’ın estetik öncesi ve sonrasını doktoru paylaştı.

60 yaşındaki Seda Sayan​,  'Fransız askısı' yöntemiyle yüzünü gerdirerek adeta 25 yaşında gözükmeye başladı. Estetik​ furyasına ablasını da bulaştıran Seda Sayan, ablasına bir dizi estetik işlemler yaptırdı.

SEDA SAYAN ABLASI İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Yaptırdığı estetiklerle tanınan Seda Sayan yakın çevresine de sık sık estetik yaptırıyor. Sayan son olarak ablası Nursel Yıldız'ı estetik doktoruna götürdü. Seda Sayan'ın ablasının operasyondan sonraki son hali ise sosyal medyayı salladı. Nursel Yıldız çekilen videoda "Kendimi şu halimle muhteşem hissediyorum" dedi.

Seda Sayan harekete geçti! Ablasını da estetik doktoruna götürdü

SEDA SAYAN'IN ESTETİK YAPTIRDIĞI ANLAR GÜNLERCE KONUŞULMUŞTU 

Evlendikten sonra değişimiyle dikkat çeken Seda Sayan, 'Fransız askısı' yöntemiyle yüzünü gerdirdi. Burnu ile dudağı arasındaki mesafeyi kısalttırmak için de "dudak liftingi" yaptıran şarkıcı, son olarak çene törpüsü yaptırdığı anların videosunu paylaşmıştı.

Seda Sayan harekete geçti! Ablasını da estetik doktoruna götürdü

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...