Tgrt Haber

Evlendiğinden beri oğluyla arası bozuk olan Seda Sayan aradaki buzları eritti: “Gözümün nuru oğlum”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Ağustos 2022 16:53 - Güncelleme : 30 Ağustos 2022 17:20
Evlendiğinden beri oğluyla arası bozuk olan Seda Sayan aradaki buzları eritti: “Gözümün nuru oğlum”

Nisan ayında şarkıcı Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan 7. kez mutluluğa evet demişti. Ünlü çiftin Prag’da yapmayı planladıkları nikahta aksilikler meydana gelmiş ve çift lüks bir otelde dünya evine girmişti. Ancak sadece çiftin yakın dostlarının katıldığı nikaha Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin katılmadı. Uzun zamandır oğluyla birlikte görülmeyen Seda Sayan bugün sosyal medya hesabından oğlu Oğulcan Engin’le çektirdiği bir fotoğrafını paylaştı.

Kendisinden 25 yaş küçük şarkıcı Çağlar Ökten’le geçtiğimiz Nisan ayında dünya evine giren Seda Sayan’ın nikah​ törenine oğlu Oğulcan Engin’in katılmaması dikkat çekmiş, ana-oğulun bu evlilik​ sebebiyle aralarının açıldığı iddia edilmişti. Aylardır oğlu ile bir arada görünmeyen Seda Sayan’dan bugün mutluluk dolu bir paylaşım geldi. Seda Sayan​ oğlu Oğulcan Engin’le olan bir fotoğrafı “gözümün nuru oğlum” notuyla sosyal medya hesabı Instagram’dan takipçileriyle paylaştı.

Evlendiğinden beri oğluyla arası bozuk olan Seda Sayan aradaki buzları eritti: “Gözümün nuru oğlum”

 “GÖZÜMÜN NURU OĞLUM”

Ünlü şarkıcı Seda Sayan’la kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten’in nikahına yakın arkadaşları katılırken, Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’in törende bulunmaması dikkat çekmişti. Annesini nikah gecesinde yalnız bırakan Oğulcan Engin’in o gece sevgilisiyle Edirne’de ciğer yediği ortaya çıkmıştı. Oğluyla arası bozuk olduğu söylenen Seda Sayan, Oğulcan Engin’le aradaki buzları eritti. Sayan, oğlunun doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak altına “Gözümün nuru, oğlum” yazdı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...