Tgrt Haber

20 yıl önce yumurtalarını donduran Seda Sayan’dan şok sözler: Yumurtalarımı satacağım, artık torun sevmek istiyorum!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
21 Ekim 2022 11:31 - Güncelleme : 21 Ekim 2022 11:50
20 yıl önce yumurtalarını donduran Seda Sayan’dan şok sözler: Yumurtalarımı satacağım, artık torun sevmek istiyorum!

24 Nisan’da İstanbul’da kendisinde 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, “çocuk yapmayı düşünüyor musunuz” sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı. Dondurttuğu yumurtalarını kullanmayı düşünmediğini söyleyen Seda Sayan, “Yumurtalarımı NFT olarak satışa çıkarabilirim” dedi.

Şarkıcı Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında dünya evine giren 59 yaşındaki ünlü şarkıcı Seda Sayan​, yaptığı çocuk​ açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü. Katıldığı bir magazin programında soruları yanıtlayan Sayan, “Çağlar'la çocuk işini kapattık. Yumurtalarımı NFT​ olarak satışa çıkarabilirim. Ben artık torunumu sevmek istiyorum” dedi.

" KULLANMAMA GEREK KALMAYACAĞI İÇİN YUMURTALARI SATARIM "

Telefonla 2. sayfa programına bağlanan Seda Sayan, dondurttuğu yumurtalarını satışa çıkaracağını söyledi. Çocuk sahibi olmakla ilgili konuşan ünlü şarkıcı, "Muhabir arkadaşım 'Bu evliliği çocukla taçlandırmayı düşünüyor musunuz?' diye sordu. Ben de benim bir yavrum, Çağlar'ın da bir yavrusu var. Biz bu işi kapattık dedim. Ben 20 sene önce yumurtalarımı dondurttum. Gençken dondurulduğunda hiçbir şey olmuyor. Yaş ne olursa olsun sağlıklı yumurtalık anneye enjekte edildiğinde gebelik mümkün oluyor. Benim onları kullanmama gerek kalmayacağı için yumurtaları satarım" dedi.

20 yıl önce yumurtalarını donduran Seda Sayan’dan şok sözler: Yumurtalarımı satacağım, artık torun sevmek istiyorum!

“BEN ARTIK TORUNUMU SEVMEK İSTİYORUM”

Yumurtalarını satacağını söyleyen Sayan, "Çağlar'la çocuk konularını hiç konuşmadık. Çağlar'ın bir yavrusunun olması benim için büyük avantaj. İkimiz de işlerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çağlar'ın çocuğu olmasaydı o yumurtaları kullanırdım. Ben artık torunumu sevmek istiyorum. Yumurtalarımın NFT'sini çıkartabilirim" şeklinde konuştu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...