Tgrt Haber

Seda Sayan'dan üvey oğlunu şaşırtan hareket! Kimse ne olduğunu anlamadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
02 Temmuz 2024 16:03 - Güncelleme : 03 Temmuz 2024 13:55
Seda Sayan'dan üvey oğlunu şaşırtan hareket! Kimse ne olduğunu anlamadı

Seda Sayan, 2022 yılında evlendiği Çağlar Ökten’in ilk evliliğinden dünyaya gelen Artur'un birinci olduğu dans yarışmasının ödül gecesine katıldı. Tüm yarışmacılara madalyalarını takan Seda Sayan ile Artur'un hareketleri kamera yansıdı.

Şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten'in ilk evliliğinden dünyaya gelen oğluyla arasının iyi olduğunu sosyal medyadan paylaştığı video ile gösterdi. Çağlar Ökten'in oğlu Artur'un dans yarışmasına katılan Seda Sayan, tüm yarışmacıların madalyalarını takdim etti. 

ÇAĞLAR ÖKTEN'İN OĞLUNA MADALYAYI SEDA SAYAN TAKTI 

Seda Sayan sosyal medya hesabından eşi Çağlar Ökten'in oğlunun dans yarışmasından kareler paylaştı. Çağlar Ökten'in oğlu Artur yarışmada birinci olurken, yarışmacıların madalyalarını Seda Sayan taktı. O anlarda Seda Sayan'ın Artur'un elini sıkması ve ne yapacağını bilememesi dikkatlerden kaçmadı. 

Seda Sayan'dan üvey oğlunu şaşırtan hareket! kimse ne olduğunu anlamadı - 1. Resim

Sosyal medyada gündem olan görüntülere "Bu çocuğun annesi nerede?", "Neden Seda Sayan takıyor madalyayı ne alaka?", "Çocuk da çok cool", "Annesi taksaydı bari" yorumları geldi.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...