Tgrt Haber

Sefo ve Ufuk Beydemir birbirine girdi: “Ben Bir kek miyim şarkınla prim yapmaya devam et”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
21 Eylül 2022 11:43 - Güncelleme : 21 Eylül 2022 12:02
Sefo ve Ufuk Beydemir birbirine girdi: “Ben Bir kek miyim şarkınla prim yapmaya devam et”

Rapçi ve söz yazarı Sefo geçtiğimiz günlerde verdiği konser sahnesine fenomen olan Fevzi Kaan Türker’i çıkartarak birlikte ünlü şarkısı Isabelle’yi seslendirdi. Bunun üzerine şarkıcı Ufuk Beydemir, Sefo’nun fenomen olan küçük çocuğu sahneye çıkartarak prim yaptığını iddia edince ortalık karıştı.

Ünlü rapçiSefo​, geçtiğimiz günlerde konserine 'Isabelle' şarkısına org çalarak kendine has tarzıyla seslendiren 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker'i çıkardı.  Bu durumu prim yapmak olarak gören Ufuk Beydemir, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda rapçi Sefo'yu kızdıracak sözler sarf etti.

“PRİMİNİ BEN BİR KEK MİYİM ŞARKINLA YAP”

Sefo ve Fezki Kaan'ın konser​ görüntülerini alıntılayan Beydemir, "Seviye bu. Prim yapan bu." yorumunda bulundu. Bunun üzerine takipçileri, "Sefo'nun yükselişini bu kadar hazmedemediğini belli etmeseydin be" diyerek Sefo'ya destek oldu. Sefo’dan yanıt gecikmedi. Ufuk Beydemir'in tweet'ini alıntılayarak, "12 yaşındaki bir çocuk bir hayalini gerçekleştirdiğini söylüyor. Sen prim ve seviyeden bahsediyorsun. Yine küçük bir çocuğun sözlerini yazdığı “ben bir kek miyim” diye bir’ şarkın var. Sen prim ve seviye araştırmana oradan devam et." dedi.

Sefo ve Ufuk Beydemir birbirine girdi: “Ben Bir kek miyim şarkınla prim yapmaya devam et”

“BU ÇOCUK POPÜLER OLMASA DAVET EDER MİYDİN?”

Sonrasında bir takipçisinin "Bu çocuk sosyal medyada bu kadar popüler olmasa hayallerini gerçekleştirmek için konserine davet eder miydin dürüst ol" sorusuna Sefo, şu yanıtı verdi; "Zaten ben davet etmedim, belediye davet etmek istedi. Ben okeyledim. Her şeyle kendileri ilgilendiler. Eğer benim şarkılarımı bir şekilde performe eden başka bir çocuk varsa yine yetkililerle irtibata geçebilir. Benden hiçbir şey eksilmez"

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...