Tgrt Haber

Selçuk Ural, Hakan Ural sorusunu duyunca çıldırdı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
05 Haziran 2024 10:37 - Güncelleme : 05 Haziran 2024 10:42
Selçuk Ural, Hakan Ural sorusunu duyunca çıldırdı!

Müzisyen Selçuk Ural, arasının bir türlü iyi olmadığı oğlu Hakan Ural ile ilgili soruyu duyunca sinirlerine hakim olamadı.

Hakan Ural​ hakkında daha önce "Arayamaz beni. Arayamaz beni, devlet erkanı da bizi barıştırmak istedi, benim öyle bir oğlum yok. Bir tane kızım var benim" diyerek okları üzerine çekmişti. Ural konuk olduğu programda yeni açıklamalarıyla yine gündemde yer aldı. 

SELÇUK URAL, HAKAN URAL SORUSUNA DUYUNCA ÇILDIRDI 

Selçuk oğluyla ilgili "Selçuk Ural olarak Hakan Bey'in entelektüel olarak, kanaat önderi olarak, Türkiye​'ye fikir verebilecek düzeyde ve eğitimde olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna ""Düşünmüyorum zaten basındaki insanlar neler yazdığını okuyorsundur herhalde yani evet okurken içim acıyor. Çok kötü şeyler yazıyorlar Allah sonunu hayır etsin. O da bir gün büyüyünce bunların farkına varır." diyerek dikkatleri üzerine çekti. 

Selçuk Ural, Hakan Ural sorusunu duyunca çıldırdı! - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...